[]

Kablosuz cep telefonu şarjı

Güzel birsey mi, ne dersiniz?




 
değil verimsiz ve gereksiz. onda da kablo var sonuçta. ve şarjdayken telefonu kullanamıyosun


  • jelly bear  (09.12.22 14:34:15) 
tamamen kablosuzsa faydali olabilir. iphonelarin miknatisli powerbanklari kullanisli gorunuyor mesela. ama telefonunu uzun sure eline almayan biri degilsen @jelly bear hakli.

ben sahsen ihtiyac duymuyorum hic.
  • lemmiwinks  (09.12.22 14:40:38) 
Olmasa da olur.
Ama mümkünse olsun.

Telefonun şarj soketi bozulursa oradan şarj ederim mesela.

Aslında ofisteki masada, arabada telefonu koyduğun yerde veya gece şarj ettiğin yerde birer kablosuz şarj olsa insan pek rahat eder. Fakat herhalde bu şekilde kullanan çok azdır.

Bir gün öyle yaparım belki.
  • michael_knight  (09.12.22 14:46:15) 
Telefonun en çok eskiyen kısmı şarj ucunun takıldığı yer.
Burayı kullanmasa güzel olabilir diye düşündüm. Ayrıca yavaş şarj da pil ömrü açısından iyi gibi.

  • vizivozo  (09.12.22 14:54:35) 
şarj ederken bataryayı ısıttığı için, batarya sağlığını düşürüyor. kullanmıyorum.


  • durbidakka  (09.12.22 14:57:57) 
ısındığını anlamanızın sebebi sarjın kablosuz bağlantıyla aktarılması, o yüzey ısınıyor bu aktarım sırasında. yoksa kablolu şarjda batarya ısınmıyor diye bir şey söz konusu değil onda da ısınıyor siz telefonu tutunca fark etmiyor olabilirsiniz.

kablosuz şarjın batarya sağlığı üzerine negatif bi etkisi yok, hızlı şarjların var.

şarjdayken telefonu kullanamamak en büyük dezavantajı
  • ayin yazari  (09.12.22 15:02:54) 
Eger cogunlukla gece sarj ediyorsan alinabilir. Ben oyle kullaniyorum. Yatarken koyuyorum sabah aliyorum. Kablo tak cikar derdi yok. Yavas sarj ediyor (pil icin daha saglikli diye biliyorum)

Zaten cok pahali bisey degil. Yok ben aktif surekli sarj gereksinimim var dersen o zaman pek ise yaramaz cunku uzerinden al birak al birak pili daha cok mafedersin.
  • mr.goodcat  (09.12.22 15:14:46) 
hem yavaş şarj ediyor, hem de telefon ısınıyor. bana verimsiz geliyor. hayatımda hiç kullanmadım telefon desteklediği halde. bir tek arabada varsa konforlu olur.


  • jelly bear  (09.12.22 15:15:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.