[]

Göz çevresi için yormayan krem var mı?

Neutrogena’nın Hydro Boost’u var evde ama ne zaman kullansam gözümde yanma oluyor göze çok yaklaştırmasam bile. Öyle ki bazen gözümü açamıyorum biber gazı yemişim gibi sanki.

Kozmetik ürünlere fahiş fiyat vermeyi sevmeyen birine f/p ürünü bir krem önerebilir misiniz?

Son zamanlarda göz çevrem yorgun, morumsu, hafif kırışıklıklar da geliyor gibi.

Ne kullansam?

Yaş 39

 
isana'nin hyaluron intense'i var. Dolapta tutup goz cevresi icin masaj cubuguyla suruyorum, iyi geliyor. Belki saydiginiz sikayetlere yeterli gelmeyecektir ama murad'a falan baslamadikca bence tum goz cevresi kremleri ayni etkiyi gosteriyor.


  • argaladhel  (08.12.22 21:21:52) 
bu tarz kremlerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum.
geceleri 8 saat, güzel havalandırılmış bir odada uyuyup sağlıklı beslenip sigara içmeyip bol su içmedikçe istediğiniz kadar krem kullanın etki etmez.

  • sta  (08.12.22 21:32:26) 
@argaladhel, murad denilen şey neymiş öyle? Bunlar nasıl fiyatlar? :)

Ben çok cahilim herhalde ilk defa duydum bu markayı.
  • msb  (08.12.22 21:36:08) 
Bioderma atoderm intensive eye. Yıllardır aradığım göz kremine bioderma ile kavuştum. Normalde 15ml olur bu 100ml arada yüzüme de sürüyorum. Ne yanma ne irritasyon yapmıyor bana.


  • jazzabel  (08.12.22 21:59:35) 
murad yine ust segment icinde ucuz kaliyor :D la prairie'nin 20 binlik serumu var ornegin, estetik operasyon mu fiyatliyorlar, serum mu satiyorlar belli degil. belki muhtesem etki gosteriyordur ama hicbir zaman ogrenemeyecegim :D


  • argaladhel  (08.12.22 22:03:25) 
shiseido waso yuzu-c. cok hafif yapili bi goz kremi. vaatler hepsinde ayni. en azindan iyi bi marka, parfumsuz ve hafif.


  • Kittie  (08.12.22 22:13:10) 
@argaladhel işte tam da o merak dürtüsüne de oynuyorlar sanki. Şimdi bir kıymık olsa da sürsem nasıl bir şey acaba dedim :)

@jazzabel @kittie ikisine de bakıcam şimdi ama şu ürün nasıl acaba?

www.hepsiburada.com
  • msb  (08.12.22 22:26:18) 
Dermoskin Be Bright Göz Çevresi Peptit Kompleks Krem


  • FreSh  (08.12.22 22:35:23) 
Dermoskin güzel bir marka benim dermatologum cilt kremlerini vermişti bana. Göz kremini denemedim ama iyiye benziyor.


  • jazzabel  (08.12.22 22:35:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.