[]

kapalı mekanda sigara olayı

her yerde sigara içiliyor artık.
ne oldu bu iş? evim dışında oturacak yer bulamıyorum. dışarıda yürünmüyor zaten. haftada bir iki sigara içerim üstelik, buna rağmen inanılmaz rahatsız oluyorum dumandan. tahammül edilemez bir hal aldı artık.


aşağısını okumasanız da olur. dertlendim yazdım.
---
o kadar saçma bi durum ki, kafenin her tarafı kapalı. sadece kapının olduğu duvardaki camlar yarım açık, balkon gibi. kafenin en köşe bucak dibinde bile sigara içilebiliyor.

her yerde bangır bangır müzik, konuştuğunu duyamıyorsun. menüde X fiyat yazıyor ödemeye gidince x+10 lira diyorlar. fiyat değişmiş ama elektronik menüyü deiştirememişler.

bu bahsettiğim yer kalburüstü denilebilecek bir mekan. suadiye'de. gerçi yeri farketmiyor. mecidiyeköy de kadıköy de caddebostan da her yer aynı artık.

kimi yer de üstüne servis parası falan alıyor menü tartışmasına girmemek için. hizmet verdiği de kahve getirmek.

masalar zaten kıç kıça. yandakiyle kanka oluyorsun iki dk oturunca.

evden çıkamıyorum artık ya. ya yeter artık. valla bunaldım.

 
yalan oldu ya sigara denetimi falan kimsenin umrunda değil. biz gitmiyoruz kafeye restorana. hem para verip üstüne bir de dert sahibi oluyoruz.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (08.12.22 13:48:53) 
Dün iş çıkışı epeydir milletle takılmıyoruz diye gidelim içelim dedik ofistekilerle.

Mekan kapalı, tamamen kapalı, havalandırma falan yok ve 15 kişiydik millet fosur fosur sigara içti bütün akşam içmeyen bir-iki kişi vardı benim haricimde inanılmaz rahatsız oldum. Bir daha gider miyim, gitmek ister miyim bilmiyorum. Bizim gittiğimiz de Kadıköy'de bilindik bir yer bu arada.

Dışarıda yemek de içmek de sağlam bünye ve bütçe gerektiriyor maalesef artık. Ben iyice azalttım, ya açık havada buluşuyoruz yakın arkadaşlarla ya evlerde.
  • chicha_v2  (08.12.22 14:42:21) 
www.muziksizmekanlar.com

İçerisinde arka plan müziği bulunmayan mekanlar>>>
cargocollective.com
  • comp  (08.12.22 14:58:34 ~ 14:59:55) 
artık saçmaladı iyice. ülkede normalde yeme içme diğer ülkelere göre ucuz olmalı ama kuru herkes kafasına göre 25-30 alıyor, fiyatlara her ay %10 ekliyor. usd eur olarak bile pahalıyız artık. geçen hafta grill prime'a gittik. ortalama bir restoran burası. 2 çorba, 1 iyi pişmiş burger, 1 iyi pişmiş et istedik. etler hiç pişmemişti, geri gönderdik. üstü sert sert yanmış simsiyah, içi hala pişmemiş halde getirdiler. geri gönderdim. yine de parasını istediler. 688 lira. bir daha gideni şey yapsınlar. ahlaksızlığın dibi. mafyaya, kara paraya boğuldu ülke. nasıl olsa parayı veren var diye uçtu herkes. parayı versen bile hizmet, kalite alamıyorsun. gitmeyin gençler. göçmen ve kara para konularında bir iyileşme olur umarım, yerli adama muhtaç olsunlar, meteliğe kurşun atsınlar. lanet insanlar. taksicisi, esnafı, bilmem nesi. neye elini atsan spiderman'deki venom gibi simsiyah bir evil yapışıyor.


  • gabe h coud  (08.12.22 15:12:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.