[]

ucuza uçak bileti nasıl alıyorsunuz ey ahali?

herkes deneyimlerini yazsın da çıkalım gezelim yurtdışını.




 
www.google.com
Google flights fiyat gösterimi acisindan favorim. Kolayca en uygun günler bulunabiliyor.


Ucuz bilet bulmanin bence en önemli noktasi, belli tarihlere bagli kalmak yerine sizin tarihlere uymaniz.
+ uzak mesafe ucuslar icin, aylar öncesinden biletin alinmasi.
  • VIPCH  (08.12.22 11:37:38) 
Kampanyaları takip edeceksin, pegasus thy vs çok güzel kampanyalar yapıyor. Kampanyayı ilk günde çat diye yakalarsan çok iyi fiyatlara alabiliyorsun.


  • roket adam  (08.12.22 11:59:09) 
ben rome2rio kullanıyorum. özellikle tren, otobüs vb. seçenekler eklenince ucuza getiriyor. oradan otobüsle şuraya geç, oradan uçağa bin filan gibi.


  • babilfish  (08.12.22 12:04:42) 
Tr icin pegasus'un kampanyalari bildirim olarak geliyor. Yurtdisi icin lazim oldugunda ryanair'den easyjet'ten aliyorum, hep uygunlar zaten nerdeyse


  • fakyoras  (08.12.22 12:10:23) 
Facebook'da, reddit'de Travel Hacks grupları var buralarda sürekli kampanyalar, kodlar paylaşılıyor bunları takip edebilirsin.


  • catamenia  (08.12.22 12:37:29) 
Skyscanner.com

Bir de bu tur bilet sitelerini gezerken browseri private/gizli MODa getirin. Sayfayi tekrar ziyaret ettigimizde fiyatlarin yukariya dogru gittigini gorursunuz yoksa.
  • parcxerox  (09.12.22 01:30:26) 
saglam bir acentam var yurtdisinda eleman sacma sapan binbir aktarmali ucuz biletler bulabiliyor.


  • cooperr  (09.12.22 01:52:40) 
O ucuz biletler çoğunlukla abuk subuk saatlere ve aktarmalara sahip oluyor. Kaliteden feragat etmek gerekiyor. Kısacası ona harcayacağınız zaman ve enerji ile parasını bastırıp kafa temiz gezmek daha karlı.


  • ruhen hastayim ben  (02.01.24 22:43:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.