[]

Kredi kartı limiti neye göre belirleniyor?

Ben 5 katı biliyordum ama bugun bir banka maaşımın toplam 10 katına çıkardı limitimi diğer kartlarla birlikte şuan maaşımın 15 kati oldu bunun sonu nereye gidecek?




 
Ticari hesabınız varsa bir sınır yok.
Öte yandan sadece maaş değil, beyan edebildiğiniz diğer gelirlerniz varsa(kira gibi) bunlar da dikkate alınarak 4 kat kuralı uygulanıyor. Kira gelirlenizi kanıtlamanızı çok da beklediklerini düşünmüyorum. Yalan attsanız belirli haddeye kadar kabul ediyorlar mesela.

  • Unde bach canim  (07.12.22 22:10:19 ~ 22:11:37) 
devletin belirledigi bi rakam var bireysel icin her tc no basina. onu gecemiyorlar, maas olayi hikaye. ben bireyseldeki maks limitimdeyim ornegin. sahis sirketiniz varsa onla alakali bi sinir yok, bankalara ait karar.


  • sekerler diyarinda bir ruya  (07.12.22 22:10:55) 
Yok yahu normal beyaz yakayım üzerimde farklı kredilerde var şahıs şirketi falan da yok


  • spacevan  (07.12.22 22:15:09) 
Sgk girisim, sigortam yok. Bir sirketten duzenli yatan maasim yok. Paso arttiriyorlar. (200k falan).

(Belki ilgilidir, kredi skorum 1900e yakin, karta hic asgari yatirmadim hep borcun tamamini odedim). Guven veriyorum sanirim bankalara :))

Bu arada maasa falan bagli oldugunu sanmiyorum. Bi ara yine sigortasizken bankaya bir miktar nakit yatirmaya gitmistim, bankaci kiz kart cikardi limiti de baya yuksekti.
  • brkylmz  (07.12.22 22:23:30) 
@brky bende de 300 oldu asdsa araç alsam karttan çekebilirmiyz acaba:/


  • spacevan  (07.12.22 22:30:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.