[]

ordinary serumları hk

anlatıldığı övüldüğü kadar iyi midir bu markanın serumları? şuan için alabilecek durumdayım ama internetten izlediğim videolara göre pure solution ve revulation marka serumlar birebir muadil olarak gösterilmiş değer mi sizce almaya yoksa bu 2 markadan alıp geçeyim mi?

çok problemli bir cildim yok bi kaç küçük güneş lekesi ve gözaltı için olanından alacağım


 
The ordinary 'pakete para vermeyin, önemli olan icerik' mottosuyla yola çıkmış, bu yüzden de uygun fiyatlı ürünler üreten bir marka orijinalinde. Yurtdışında 10-15 Euro arasında değişen, ulaşılabilir fiyatlara sahipler. Fakat her şey gibi bizim ülkemizde lüks ürün oldu cikti; döviz, vergi vs sebebiyle.

Ben serumlarıni kullanıyorum ve memnunum. Diğer ürünleri hiç kullanmadım sadece bir arkadaşım purest yüzünden alerji olmuştu ama bu onun cilt tipiyle ilgili olabilir. Ama ben the ordinary'i yurtdışında alıyorum, Türkiye'den o fiyata alır mıydım; emin değilim.

Yukarıdaki bilgiler ışığında siz içerikleri karşılaştırıp karar verin bence.
  • fraise  (07.12.22 18:09:05) 
kusura bakmayın belirtmemişim ben de yurtdışından tedarik edeceğim


  • melodi  (07.12.22 18:42:24) 
evet cok populer olmasinin sebebi ucuz cilt bakiminda oncu olmasi. ilk ciktiginda kanada'da/abd'de bircok urunu 5-9 dolar arasindaydi (simdi fiyatlar biraz artti). ki bu donemde en dandik nemlendirici bile mesela 25 dolardi sephora'da.

Diger ozelligi o vakte kadar cilt bakim urunlerinin marketingi "anti aging" "bilmemne magic cream" gibi muglak soylemlerle yapilirken the ordinary urunlerini bu absorbik asit, bu salisilik asit, bu retinol gibi icerik uzerinden lanse ederek daha bilimsel bir cilt bakimi algisi olusturdu. diger markalar da bunu takip ediyor.

gunumuz piyasasinda orta-alt seviye urunler bence. bircogu tek bir icerik uzerinden formule edildigi icin (farkli etken maddeleri ayni urune yedirmektense) bir suru urun kullanmak gerekiyor. ve bu urunler ust uste kullaninca garip bir sekilde tabakalasabiliyor, emilmiyor, yapis yapis oluyor falan. yani kozmetik olarak pek sofistike degil. ben hala 1-2 urununu kullanmaya devam ediyorum cunku fiyati uygun, nakliye bedava falan diye ama cok alternatifi cikti ayni seviyede.

cevap olarak:
1. erisebildigin oysa revolution al gitsin zaten urunleri hep icerik olarak kopyasi muhtemelen. pure solution'i duymadim.
2. cilt bakimi zaten en fazla %5 falan fark yaratir. cogunlukla hic fark yaratmaz. dolayisiyla cok farkeden bir sey olmaz ki dedigim gibi the ordinary urunleri kesinlikle ust seviye degil.
  • hot potato  (07.12.22 18:49:23 ~ 18:57:13) 
Baya guzel urunler, kullanan bildigim herkes memnun. Ben de yuz icin nemlendiricisini kullaniyorum


  • fakyoras  (07.12.22 19:27:02) 
Ben ciktigindan beri kullaniyorum, kullandigim cogu urunden memnun kaldim.

Niacidamine iyi, caffeineli serum iyi, laktik asit-peelingi ve glikolik asit tonigi cok iyi. Markanin bahsetmis oldugunuz mudahillerini hic denemedim.

Niacidamine üzerine birkac sey sürülemedigi icin Paula´s Choice aldim.

Bazi urunleri yukarida da yazildigi gibi uzerine krem surulunce iyi durmuyor ciltte.
  • buf-e kür  (07.12.22 19:38:08 ~ 19:39:11) 
Bende 6-7 ürünü var. Özellikle kışın kullanıyorum. 39 e


  • gabe h coud  (07.12.22 21:32:11) 
ben Ordinary'nin niacinamideını kullandığımda çok ağır geldi, cildimdeki tek sorunum gözeneklerimin zaman zaman genişlemesi ve kuruma olması. Bu ürün baya cildimi bozdu, bana hiç iyi gelmedi. ilk sefer benim hatam çünkü konsantrasyon ve kombinasyonlarını çok iyi araştırmak gerekiyor ve ben pat diye %10'dan başladım diye kötü geldi dedim. Arada Missha'nın niacinamide içeren nemlendiricisini kullandım sonrasında da kalan Ordinary ürünüme geri döndüm ama yine olmadı. Yine oldukça garip tepkiler verdi cildim. Bu sıralar revolution kullanıyorum ve çok iyi anlaştık diyebilirim. Yani bence mesele uyum, denemek gerekiyor.


  • evanesco  (07.12.22 22:44:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.