[]

nereye gitsek ki

17aralıktan itibaren 2 hafta eşimin izni var, bir program yapıp hadi gidiyoruz demek istiyorum. 1 ay önce 2 10günlük güneydoğu turu yapıp geldik.

istanbul çıkışlı araç var, araç kullanmayı ve yemek yemeyi fazlasıyla seven bir bey var maddi olarakta sıkıntı yok. aklımda gökçeada&bozcaada falan bir program var ama oturtamadım kafamda


 
Kapadokya olabilir ama max 3 günluk bir yer.


  • ala09  (07.12.22 10:25:45) 
Geçen arkadaş Yunanistan yaptı aracıyla çok memnun kaldı.


  • nedendir bilinmez  (07.12.22 10:29:11) 
baharda ve yazda güzel olan yerlere Aralık sonunda gidilirse zevk alınmaz, buz kesersiniz. kimse de olmaz buralarda. en iyisi kış turizmi olan bir yere gitmek, uludağ vs. belki kaplıca.

ben olsam vivamayr yapardım.
  • gabe h coud  (07.12.22 10:42:58) 
gökçeada bozcaada bu mevsimde hiç zevk vermez, gereksiz çile olur.


  • roket adam  (07.12.22 12:32:06) 
@gabe & @nedendir billinmez yurtdışı kapsam dışı yeşil pasaport bekliyoruz pasaportumuz yok :)

@ala güneydoğu turunun başlangıcı kapadokya olarak başlamıştı

kaldık o zaman evde mecburen :)
  • melodi  (07.12.22 12:37:40) 
karadeniz sahilden geze geze gürcistana geçin kimlikle. bu sıralar meşhur, dönüşte de bir iphone patlatırsınız. kullanmasanız bile satarsınız belki.


  • artci sarsinti  (07.12.22 12:53:45) 
evet madem 2 hafta vaktiniz var karadeniz turu mantıklı olabilir. cidden bir kere mutlaka gezmek lazım. sinop'tan başlayıp artvin'e kadar giden rota 15 günde çok rahat bitirilir.


  • roket adam  (07.12.22 13:00:55) 
Kars'ı düşünebilirsiniz, sakinlikten hoşlanıyorsanız bahar ve yaz aylarında güzel olan yerler aralıkta da gayet güzel olur, mesela benim için Bodrum'un en güzel zamanlarıdır kış ayları. Gökçeada ve Bozcaada fazla ıssız ve soğuk olur sanki.


  •   (07.12.22 15:05:34) 
Bu mevsimde Karadeniz turu yapmazdım ben olsam. Kartepe,Uludağ gibi kış turizmi olan bir yere giderdim seçecek olsam


  • yazdonumu  (07.12.22 17:52:54) 
erzurumda cag kebap, palandokende kayak, kars'ta çildir golu, ani harabeleri, katerina sarayinda konaklamali yine 3-4 günlük bir gezi olabilir.

kars, ruhu olan bir sehir. buz gibi hava, her kapi önunde ates
  • ala09  (07.12.22 23:03:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.