[]

Amazon Türkiye rezilliği mi MNG Kargo rezilliği mi?

Geçen ayın 11'inde bir kablosuz süpürge almıştım,

1 hafta bekledim bişey demedim yoğunluk vardır diye.

2 hafta bekledim bişey demedim. Sonra aradım dedim ki bir terslik var izmirde kaldı bu kargo hareket etmiyor. Kusura bakmayın biz ulaşmaya çalışıcaz falan.. İsterseniz iade edin tekrar alın dediler. Alamıyorum hanımefendi stoktan kalkmış dedim. Biraz daha beklemenizi rica ediyorum kusura bakmayın dedi.

3 hafta bekledim hala yok dedim artık tahammül sınırlarımı aşıyor o kargoyu geri çekin bana yeni bir tane gönderin hem stok da var artık dedim.

Öyle yapamıyoruz beyefendi öyle bir yetkimiz yok iade oluşturalım, siz yenisini alın, kargo size ulaştıktan sonra biz aradaki farkı iade edebiliriz ama diyor.

Alamıyorum dedim limitim dolu zaten siz bana 6000 göndereceksiniz kart limitim 6000 olacak fakat ürün 8000 olmuş nasıl alayım dedim.

Maalesef başka bir şey yapamayız çok haklısınız ben tekrar kargoyla görüşücem dediler.

MNG Kargoyu arıyorum, şehir dışında olacağımız için yaşlı komşu bir çiftin adresini vermiştim. Kargo numarası verdim nerede bu kargo dedim, siz alıcı mısınız dedi. -Yok vericiyim te allahım sinirlendim yine kargoya ayrı kızgınım-

Ürünü ben aldım komşuma sipariş ettim 3 haftayı geçti dedim. Maalesef alıcı siz değilseniz bilgi veremem kendisi arasın dedi.

Amca beni zor arıyor sizi nasıl arasın diyorum, maalesef yapacağım bir şey yok diyor.

Dedim ki bakın bana bilgi vermeyin onu geçtim, bu kargoya ne oldu ay olacak kıpırdamıyor sorunu çözün bari dedim. İnceleyeceğiz dedi kapattı.

Neyse yine birkaç geçti gün bugün kargo teslim edildi gözüküyordu MNG ekranlarında. Ama K... K... yazmışlar. K. K. kim ya? dedim amcayla teyzeyi aradım biz teslim almadık dediler.

Allah allah dedim amazon'a girdim, KAYIP KARGO yazıyor.

Hemen aradım dedim ki bakın ben 1 aya yakındır bekliyorum sorunu çözeceğiz dediniz, daha yeni kayıp diye girmişler gönderir misin efendim lütfen kargomu :))) dedim.

Öyle olmuyor maalesef satın alın dediler. Üstteki lafların aynını.

Bakın dedim ben limitlerden ötürü alamıyorum fiyatı artmış. Burada anormal bir durum var sizin yetkiniz yoksa ekip liderinize söyleyin diyorum, onun da yetkisi yok diyor. Onun yoksa yöneticinizin vardır ona iletin siz iletemiyorsanız ben ileteyim böyle saçma şey olur mu ben niye uğraşıyorum ya sizin kargoyu teslim edememe sorununuzla hem 1 ay bekliyorum hem tekrar ürün kovalıyorum dalga mı geçiyorsunuz dedim orada bir yükseldim. 1 hafta da onu bekleyeyim o da gelir mi gelmez mi allah kerim sonra da farkı ödeyecekmişsiniz allah razı olsun yok bir de iyice zarara sokun lütufmuş gibi söylüyorsunuz dedim. Sonra da özür diledim kusura bakmayın size de bağırdım ama diye sdfjsg sizin bir suçunuz yok iletir misiniz dedim, tamam ben kargoya yazmıştım şimdi yöneticilerime de iletiyorum dedi.

Bakalım 1 ay olacak neredeyse, nasıl çözülecek.

MNG Kargo ekranı: www.hizliresim.com

Amazon Tr ekranı: www.hizliresim.com

Edit: 5800'e almışım 8300 olmuş bu arada :| Kargo gelene biraz daha fakirleştiğimizi anladık. Dev hizmet.

 
Baktınız yine çözülmedi, tüketici hakem heyetine başvurun kesin çözüm olur, alırsınız hakkınızı


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (06.12.22 22:34:39) 
Sorunuza cevap değil ama 2 ay önce şunu aldım, çok ama çoook memnunum. Hem de iki aydır fiyatı bir kuruş oynamadı.

www.garajonline.com.tr
  • balik kraker  (06.12.22 22:55:09) 
teşekkür ederim benim toza alerjim var bu tipte olanların iç haznesine pislikler tozlar yapışıyor temizlerken fazla içli dışlı oluyorum tozlar uçuşuyor.

yeni dysonlarda hazne sıyrılsa bile onda bile gerek oluyormuş çıkarıp oraları fırçalamaya ya da elle ayıklamaya.

ama philips öyle değil hazneyi elinize alıp boşaltıp geri takıyorsunuz bir şey sıyırmanıza falan gerek kalmıyor.
  • ananiyimioguz  (06.12.22 23:06:11) 
Benim de toz alerjim var. Ve uzun, deli gibi dökülen saçlarım... Yanında temizleme fırçası vermişler ama daha alalı beri hiç kullanma ihtiyacı hissetmedim. Hazneyi çöpe açıyorum, içindekiler kayıp gidiyor. Özellikle malzemesi antibakteriyel diye tercih etmiştim.


  • balik kraker  (06.12.22 23:51:12) 
Iddiali olmak istemem ama o gozenekli yerlere toz yapismasini birkac ay sonra firca vurmadan cözemezsiniz. Bakin adamlar temizleme fırçası koymus, demek ki bir yerde gerekiyor.

Philipste oyle bir dert yok cunku haznesi toz torbasiz supurgelerindeki mantikla calisiyor. Bütün kılı tüyü bombos bir hazneye ayırıyor ne gozenek var ne bisey orada.

Yoksa fiyatina, performansina, pratikligine bir sey demiyorum sizin aldiginizin ama teknik olarak o sekilde toz ayirma yontemine sitemliyim ben biraz.
  • ananiyimioguz  (07.12.22 00:11:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.