[]

En ucuz şekilde iPhone nasıl alırım?

Merhaba,
iphone 12-13-14 modellerinden kafama yatanı alacağım.
Önceliğim çok taksitli olması. Eskiden faturaya ek ödeme vs. yapabiliyorduk, o devam mı?
Yakın zamanda bu şekilde alan varsa yol yordam gösterirse çok sevinirim
Teşekkürler şimdiden

 
(bkz: ihtiyaç kredisi)

faturaya ek olanlar çok pahalıya geliyor. kredi puanınız uygunsa en mantıklısı kredi çekmek. bazı teknomarketlerin anlaşmalı bankalarıyla alışveriş kredisi kampanyaları oluyor onlara da bakabilirsiniz.
  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (06.12.22 02:55:12) 
kredi kartı taksitli nakit avans var. faiz oranı 1.36 baya iyi.


  • jelly bear  (06.12.22 07:03:49) 
@foucauldian abi inan kimse sormadı bunu.
Türkiye’de yaşadığım için tl sürekli eriyor. Tek kalemde 40k çıkmaktansa onu 2 yıla yaymak yok pahasına almak gibi bir şey oluyor. Bu soruya bunu yazabilen megaloman davara neden açıklama yapıyorsam diye de düşünmeden edemedim, neyse.

  • Deathrow  (06.12.22 10:09:12) 
Kredi kartından taksitli nakit avans çekeceğiniz krediden de uyguna gelebilir. En mantıklı yöntem bu şu an için.
Denedim oradan bilyiorum :)

  • yekkyea  (06.12.22 14:08:34) 
Sabit TL borcu ile alınca 3-5 ay sonra yarı fiyatına almış gibi olacaksınız. Bizde note 10 plus vardı hanımla onları verdik 2 tane iphone 13 aldık sıfır. Kredi kullanmak en mantıklısı. Seneye bunları satıp iphone 15’e güncellerim diye düşünüyorum.


  • Weeze3r  (06.12.22 20:15:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.