[]

sular gitti geldi ve sadece 1 musluktan akan su basıncı düştü

geçenlerde eve geldiğimde musluğu açtım banyodaki(ilk onu açtım) ve bi anda patlayarak kahverengi su aktı. belli ki sular kesilmişti. diğer musluklarda da birebir aynı şey oldu ama banyodaki musluk(duştaki değil) o zamandan beri çok az su veriyor. üstelik sadece soğuk su az geliyor sıcak suya çevirince yine şarıl şarıl akıyor.

sebebi ne olabilir bunun?


 
perlatörü çıkarıp temizleyin. kum taş vs. tıkamış olabilir.


  • inheritance  (05.12.22 11:22:39) 
Lavabonun altında ara musluk vardır. Onun filtresini söküp temizlemeniz lazım. Perlatörden olsa soğuk da sıcak da tazyiksiz olurdu.
Sorun çok büyük ihtimalle soğuk ara musluğun filtresinde.

Bu da videosu
www.youtube.com
  • Mirket  (05.12.22 11:59:17 ~ 12:05:15) 
çok teşekkür ederim. bunu yapmaya koyuldum az önce ama bir aksilik ile karşılaştım.

ayaklı lavabo bendeki. 2 tane de ara musluk var malum. 1 tanesi ulaşılabilirdi diğeri değildi ve benim sökmem gereken ne yazık ki ulaşılamayan çıktı. sebebi de, düz vida girmesi için bir deliği var ortada, oradan düz tornavidayla açabiliyorum ama bu meretin oraya tornavida girmiyor çünkü önünde mermer ayak var. mirket'in paylastıgı videoda mesela 8gen gibi ya o başları contaların, o yüzden açabiliyor rahatça ama bendekiler yuvarlak.

kurbağacık tutunmuyor çok denedim ama açamadım. başka ne yapabilirim?
  • another satisfied lover  (11.12.22 19:56:56) 
Vida başlı çeşidi o. Kurbağacıkla olmaz. Fotoğraf koyabilirsen bir fikir verebilecek bir arkadaş çıkabilir.


  • Mirket  (11.12.22 20:53:05) 
bıçakla mıçakla zar zor yaptım valla çok teşekkürler tekrardan.

eski ev çilesi işte.
  • another satisfied lover  (11.12.22 22:49:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.