[]

memnun kalmadigimiz yatagi ne yapabiliriz

gecenlerde bir yatak aldim. 1 hafta once teslim edildi. orada denedigimde fena gelmemisti yatak. neyse 1 haftadir yatiyorum her yerim tutuldu. boynumdan sirtima kadar hatta kollarim bile tutuk. krem suruyorum gecmezse doktora gidicem. kimildayamiyorum, boynum falan cevrilmiyor.

yatagi "cok hafif yumusaklikta sert" diye aldim. orta sert diye geciyormus zaten. su an baya pamuk ustunde yatiyor gibiyim. yatagin icine cokuyorum.
kadina soyledim bu durumumu. senin eski yatagin eskiydi ya simdi guzel bi yataga boyle tepki veriyor vucudun alisacak diyor. e alisana kadar fitik mi olayim anlamadim ki. sunu yazarken bile her yerim agriyo.

kafaya koydum yeni yatak alacagim unlu bi markadan. bu yeni bi marka isim yazmak istemiyorum burada ama reklami falan donen bir marka.

ama sormak istedim sonucta para verdim. bu yatagi sizce beklesem mi alisirim diye?
yoksa atayim mi? yatak magazalarinin iade alma durumu oluyor mu bir de?

bizim magaza gerci asla almaz. kadina soyledim durumu ilk kez sizden sikayet aldik herkes cok memnun dedi. sikayetvarda benim modelle ilgili bir tepe sikayet var ve hepsi ayni hissettiklerimi yazmislar. sonradan alistilar mi bilemiyorum..
ne diyorsunuz ne yapsam beklesem mi yoksa yatsana falan mi gitsem? dunden beri kanepede yatiyorum.

edit: websitesinde iade hakki var denilmis. teslim sonrasi 14 gun icinde iade varmis ama paketi acilmamis olacakmis urun. paketi acti getiren adam atti gitti. zaten makineyle kapanmis bi ambalajdi. ac ac bitmedi. paket elimde olsa bile yerine koyamam ayni sekilde. iade konu disi...

 
İade hakkınız vardır diye tahmin ediyorum, varsa ve o yasal sürenin içindeyseniz elbette iade edin. Hiçbir şey sağlıktan kıymetli değil. Yeni yatak için de bence İşbir veya Yatsan'ı değerlendirin.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (05.12.22 09:48:25) 
zamanında ikeadan "aman ucuz olsun da yatak yataktır" mantığıyla yatak aldık. alışana kadar her yerimiz mahvoldu ama alıştık. denememiştik bir de, sipariş ettik direkt.

daha sonra yeni evimize taşınırken attık o yatağı, bellonadan baya saatlerce deneyip konuşarak başka bir yatak aldık. eve geldi kullanmaya başladık. bir kere bile sıkıntı yaşamadık, yok alışma ağrısıymış yok bilmem ne hiç olmadı.

illa ki alışacaksın ama sana en uygun yatağı almış olsaydın bu olmayacaktı. yatağı deneyerek aldığın için tahminim sana yanlış yatağı gönderdikleri yönünde. ya da seni mağazada iyi yönlendirmediler ve neyi denersen dene alman için itelediler. ilk kez şikayet alıyor olmaları mümkün değil zaten, baya baya dolandırıyorlar seni.

edit: iade konusunda çok çirkin şeyler dönebilir böyle bir mağazada. tavsiyem uğraşma, bu yatağı sat ikinci el olarak. git yeni yatak al.
  • nolmus yani  (05.12.22 11:27:03 ~ 11:28:55) 
yatak mevzusu gerçekten çok zor.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (05.12.22 22:48:44) 
yorum yarım kaldı yanlışlıkla göndere bastım, mobilim editleyemedim de:) mağazada 5-10 dakika deneyip yatak almakla maalesef üzerinde tüm gece uyumak çok farklı. Bu sebeple 90 gün deneme garantisi veren firmalardan alışveriş yapmak lazım. Ben yaysız yatak denedim mesela, yok alışamadım. İade taahhütleri vardı, gelip iade aldılar sağolsunlar. Sonra Yatsan'da bir model denedim, çok rahat geldi orada bana. Yatsan'ın garantisi biraz farklıydı, iade alırız ama yüzde şu kadarını keseriz gibi, çok hoşuma gitmese de yatağı begendiğim için aldım. Ama mesela onda yatınca da ağrılarım oldu:) üzerinde oturmakla yatmak çok farklı. Artık iade ile uğraşmak istemediğimden yatağa alışmaya çalıştım, alıştım da keza. ama anladığım sizin çok ağrılarınız olmuş, benim o seviyede değildi. Keşke başta iade alma garantisi veren bir yerden alsaydınız. En azından bir sonrakini öyle yapın, bunu da letgo gibi bir platform üzerinden biraz uygun yazarak satın derim.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (05.12.22 22:56:30) 
bu mecrada reklamlık bir durum yok, aldığınız ve almayı düşündüğünüz yatakları yazın ona göre cevap verilsin, reklam olacak kitlesi ne ki zaten :)


  • babafingo  (06.12.22 01:46:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.