[]

Buluşma teklif edeyim mi?

Selamlar herkese. Birkaç kez kalabalık gruplarda buluştuğum sohbet ettiğim bir kız var. Sohbet ederken onun da eğlendiğini düşünüyorum. Ortak ilgi alanı denilebilecek bir konuyla ilgili whatsapptan yazıp sohbet de ettim ama o kadar. Instagramini bulamadım onu bulup takip etsem niyetimi belli edebilsem daha iyi olurdu ama olmadı.

Bana göre "yarın akşam şurda olacağım birlikte kahve mi içsek" samimiyeti hala oluşmadı. Ona ilgim olduğunu grup içinde de belli edebildim mi emin değilim. Flörtöz bir konuşma hiç olmadı ve karşı taraftan o da benden hoşlanıyor sinyali almadım. Yine de whatsapptan birebir buluşma için "cumartesi boşsan kahve içelim mi" gibi birşey yazayım mı yoksa birkaç buluşma daha grupça buluşup sohbetin ilerlemesini mi bekleyeyim?


 
O samimiyetin oluşmadığı hissine sahipsen biraz daha grupça buluşup samimiyeti arttırmaya çalış.
yürüme ihtimalini hiç düşünmediyse sürpriz bir çıkış olur, bu sürprizi etkileyici kılacak kadar yakışıklı/karizmatik değilsen de ret yersin. Yemesen bile bi noluyoruz olur kız. Kadınların hiç aklında olmadığı durumların flörte dönüşme oranı erkeklerinkinden düşük, riske atma bence.

  • Bruce  (04.12.22 23:40:57) 
Samimiyeti artir hem sen de emin olursun gorusmek istedigine


  • ala09  (04.12.22 23:48:56) 
flört etmediğin birini davet ettin geldi diyelim, ne konuşacaksın ne anlatacaksın nasıl flört edeceksin?

aynısı senin başına gelse, hiç alakasız biri seni bir yere davet etse ne düşünürsün? ne hissedersin? buluştun sonra karşı taraf seninle birden flört etmeye başladı, ne düşünürsün? ne hissedersin? aynısını ona yapayım mı diye soruyorsun.

sen karşı tarafı beğendin ya, emin ol karşı taraf geri zekalı değil, aptal değil, anlamıştır beğendiğini, davranışlarından ona attığın kaçamak bakışlardan, fiziksel olarak en çok ona yakın durmaya çalışmandan falan.

önce flört et, belli et sonra davet et, olmadı yapacak bişi yok zorla beğendirecek değilsin kendini. next.
  • selam  (05.12.22 00:27:10) 
Etme.


  • anais  (05.12.22 02:49:27) 
et


  • tantunisultansuleyman  (05.12.22 08:13:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.