[]

yeni ilişkide hediye

ilişki henüz çok yeni, doğum günü için hediye alacağım. aklımda 2 seçenek var; biri biraz daha tatlış ama küçük bir şey, diğeri de tamamen işlevsel, laf arasında alacağını baktığını söylediği bir şey. tamamen ihtiyaca yönelik yani.

bana kalsa ikisini de almak istiyorum en çok öyle içime sinecek ama biraz "fazla" bir hareket olur diye çekiniyorum. fiyat olarak da iki hediye arasında 3x fark var, benim için sorun değil ama belki bu da garip kaçabilir emin olamıyorum. sizce hangi seçenek daha iyi olur? birinci düşündüğüm aslında bayağı tatlış bi şey, işine de yarayacak, ama biraz küçük geliyor bana. o yüzden tam içime sinmiyor. ikincisi de çok düz mü olur diye çekiniyorum. ilk hediye olacağı için de çok hevesliyim biraz fazla düşünüyorum işin içinden çıkamadım :')

özetle; şirin ama küçük hediye mi, ihtiyaca yönelik nokta atışı hediye mi sizce?

 
İhtiyaca yönelik hediye.

Edit: Ben böyle bir hediye alsam aksine “adam benim söylediklerime dikkat etmiş, bunu akıl etmiş” diye düşünürüm. Tatlış ayağına genele hitap edecek hediyeye bu anlamı yüklemezdim. Nitekim 2014 yılında aldığım “ihtiyaca yönelik” hediyeyi adam zahmet edip almış diye bugün bile atmayıp saklıyorum (bilen bilir her şeyi çöpe atmak gibi bir huyum vardır).
  • ruhen hastayim ben  (03.12.22 23:25:04 ~ 23:34:09) 
İlişki yeniyse bence şirin ve küçük hediye. Normalde ihtiyaca yönelik hediye alınsıncılardanım ama şu anda tatlışlık yapmak daha uygun olur ilişkinin flört ruhu için.


  • Bruce  (03.12.22 23:27:22) 
Niye bu kadar kastınız, direkt yazsaydınız ne olduklarını. Size tatlı gelen ona basit kaçabilir. Yeni ilişkide bence duygusal hediye alınmalı ki bağ gelişsin. Şimdiden ihtiyaca yönelik olursa heyecanı kaçar.


  • dissendium  (03.12.22 23:29:01) 
Bence "İhtiyaca yönelik hediye." O yüzden doğru cevap "şirin küçük hediye" olabilir. Şirinliği veya karşıdakinin şirinliğe bakışı da önemli tabii.


  • nawar  (03.12.22 23:30:39 ~ 23:30:52) 
Erkekler dümdüz adamlardır. Düz olmaz yani.
Tatlış olayından anlamazlar pek.
Bence de ihtiyaca yönelik olan olsun.
  • Mirket  (03.12.22 23:31:01) 
ya dışardan uzun uzun anlatmadan saçma gelebilir diye yazmak istememiştim ne olduklarını :) ama tatlış dediğim de ihtiyacı olan bi şey, öyle süs falan tarzı işlevsiz bi şey değil.


  • anneboleyn  (03.12.22 23:32:44) 
kucuk hediye. siirin olan ucuz olandi di mi? ihtiyacima yonelik bi sey alinsa asiri gerilirim iliskinin basindayken. ihtiyac ne ayrica? kulaklik gibi bi seyse sakkin derim, hobi gibi bir seyse cok gerginlik olmaz ama yine de kucuk hediyeciyim


  • ala09  (03.12.22 23:35:15) 
İhtiyaca yönelik kesinlikle. Niye şirin tatlış daha romantik gibi bir algı olmuş anlamadım.
Halbuki diğerinde hem ihtiyacı olup kullanabileceği bir şey aldığınız için verimli bir hediye olacak hem de laf arasında söylediği bir şeyi dikkate aldığınız için bence bu açıdan yine tatlış olacak.

  • yazdonumu  (03.12.22 23:35:23) 
@ala09 nokta atışı oldu, ihtiyaca yönelik olan kulaklık :)


  • anneboleyn  (03.12.22 23:36:03) 
hayatınızdaki insan size bir hediye alsa ve sonrasında bir şekilde hediyeyi "duyuru" benzeri bir grup tarafından seçildiğini öğrenseniz ne hissederdiniz? Bence hoşunuza gitmezdi ve kırılırdınız.
İlk hediye diye heyecanlanmanız değer verdiğinizi ve ince biri olduğunuzu gösteriyor. Bence içinizden geleni yapın. Sadece fikir almak istemişsiniz ama onu bile yapmayın bence.
Bir anlamı, esprisi olmadığı sürece hediyenin de pek anlamı yok bence. Her özel gün için çiçek göndermeye benziyor. Hatırlamanız ve varsa içinize sinen bir hediye ile pekiştirmeniz yeterince iyi hissettirecektir.
Mutluluklar ^^
  • sparkle kiddle  (03.12.22 23:38:32) 
bacim sen orgu hirka al guzel kaliteli bir sey. hazir kis mevsimi. hem ihtiyac hem uzerinde gordukce tatlis geliyor erkekler pek giyinmeyi bilmedigi icin (sizdeki durumu bilmeden genelledim) senin zevkine uygun da giyinmis olur. cok tatlisliga gireceksen atki fln orebilirsin ona uygun tonlarda


  • ala09  (03.12.22 23:45:17) 
Ben olsam, tatlış yerine, laf arasında geçen hediyeyi seçerdim. Dediklerimi dinlemiş diye hoşuma giderdi.


  • PhoenixRising  (04.12.22 00:09:51) 
ilişki yeniyse şekil şukul.

biraz eskiyince tamamen ihtiyaca yönelik.

en güzel alternatif hem sempatik hem işe yarayan bişi.
  • gurur  (04.12.22 01:37:26) 
Iki secenek arasindan kucuk hediyeyi, nasil kutlayacaginiza bagli olarak restoran/evde sevdigi yemegi yapma/dogum gunu pastasini yapma gibi seylerle birlestirirdim.

Ben ozel hediyelerde karsidakini tabiri caizse biraz simartacak hediyeleri seviyorum. Kulakliga ihtiyaci varmis sevgilinizin ama kendisi arastirmasini yapmis, modelini bile secmistir muhtemelen. Bu tarz bir hediye bana cok da ince dusunulmus gelmiyor acikcasi. Ben genelde dogrudan birinci seviye ihtiyac olarak gormedigi, sahip olmak istedigi fakat su an icin asiri gerekli harcama olarak gormedigi seyleri almayi tercih ediyorum. Yine istedigi ve kullanabilecegini bir seyi almis oluyorum fakat yakin zamanda kendisi almayi planlamadigi icin yine beklenmedik bir sey oluyor.
  • pike  (04.12.22 02:12:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.