[]

Ofiste bir günüm videoları

Ekşide denk geldimde bu aralar böylevideolar çok denk gelmeye başladı

Plazada çalışan bir değilim ama merak ettim gerçekten böyle şeyler mi var?

Onu geçtim bu kişler beyaz yakalı ise biz neyiz?

Ekleme: Yani hersabah starbucks'tan kahve almadan çalışamayan var mı?

 
Globalde de çalıştım holdingde de çalıştım öyle ortam görmedim. Pazarlamacılarda oluyor ama genelde öyle şeyler. Paylaşılan videolar da ajanslar veya pazarlama ağırlıklı şirketlerde oluyordur diye düşünüyorum.


  • selimcigimisik  (03.12.22 22:44:05) 
Yeni nesil çalışma ortamları buna evriliyor, biraz da start up kültürü ile gelişen bir durum. Yemeksepeti, getir gibi yeni nesil şirketler komple böyle. Reklam, dijital pazarlama ajansları da keza.
Bizde de böyle, puflar salıncaklar pinpon vs eğlence alanları var. Öğle arası saati yok, giriş çıkış saatleri esnek. 30 yaş altına hitap eden (ya da mecbur kalan) şirketler için önemli bir nokta haline gelmeye başladı.

Köklü, eski, dinozorlar tarafından yönetilen şirketler için sıra dışı ve mümkün olmayan detaylar bunlar. Şu anda istisna ama gittikçe artıcak.
  • Bruce  (03.12.22 23:06:41) 
Eski bir reklamcı olarak buram buram reklam sektörü çalışanı özentiliği kokan videolar bana denk gelenler.

Pet shop'taki vitrinde içinde oyuncaklarla dolu oyun sahasında koşturan süs köpeklerini izliyor gibi oluyorum :)
  • msb  (03.12.22 23:28:07) 
Ben bu videoları çeken kişilerin Facebook'tan, Twitter'dan kovulan kişilerle aynı tarzdaki kişiler olduklarını düşünüyorum. Kritik değiller ama şirketin genel merkezlerinde bir imaj oluşturmaya yarıyorlar.


  • dissendium  (03.12.22 23:36:44) 
Bruce +1

Yeni nesil şirketlerde böyle. Bunu gören bazı büyük sirketlerde de var. Bu köklü şirketlerin bazıları hep öncü olur, diğerleri onları izler.
Bu noktada da bu olacak; köklüler yavaş yavaş böyle şeyler koymaya başlayınca diğerleri de yapacak.

Ama gününü böyle geçiren kişilerin çok para kazandığını sanmıyorum.
Neyse, yani yıllarca cubicle denilen yerlerde insanlari tuttular. Yavaş yavaş böyle şeyler olması bence çok daha iyi.

Yalniz genel olarak bu olaylarin krizde ilk adam cikaran şirketlerden olması da üzücü:) çalışan mutlulugu vs derken bir sürü şey yapıyorlar ama sonra ilk olayda yallah 2 bin kişi.
  • logisticsmanager  (03.12.22 23:55:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.