[]

Trafik kazası Acil?

Arkadaşlar dün bir yakınıma yaya geçidinden karşıya geçerken otomobil çarpmış. Kafasına dikiş atmışlar. Doktor kanama içeriye doğru olsaydı hayati risk doğabilirdi demiş. Kendisi bugün taburcu oldu. Hafif derece zeka geriliği olduğu için olayı tam hatırlamıyor. Babası yarın emniyet müdürlüğüne gidip ikayetçi olacakmış.

Bana sordular nasıl bir yol izleyelim diye? Napsınlar dava açsınlar mı ?Yardımcı olur musunuz?


 
çarpan kişi kaçmış mı ne olmuş? hastane polisinin ifade alıp yönlendirmiş olması lazım zaten. bir ihmal varsa şikayetçi olsunlar tabi.

geçmiş olsun
  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (02.12.22 19:12:38 ~ 19:13:34) 
Geçmiş olsun, avukatla hareket edin atladığı ız konular olabilir. Sonrasında zarar görmemeniz için bir uzmana danışın.


  • erty_ksk  (02.12.22 19:16:13) 
Hemen bu işi bilen birine sorsunlar. Mesela olay yerindeki fren izleri yok olmadan kayda geçirmek gerekiyor olabilir. Etraftaki esnafın kamera kayıtları 24 saat sonra silinecek şekilde olabilir vs.


  • michael_knight  (02.12.22 19:20:25) 
Hastaneye acilden giriş yaptığınızda nasıl olduğunu sorduklarında trafık kazası demedınız mı? Beyanınız sonrası hastane guvenliği en yakın karakola haber verir ve sizin ifadenizi almak için ilgili yerden gelirler.

Sonradan şikayetçi olacaksanız bile hastanenin raporu onemlidir, raporda kaza sonucu oldugunu belırtır vs. Hastaneye gidip raporunuzu alıp sonra hastanenin bağlı bulunduğu ilçe karakoluna gidebilirsiniz. Şahidiniz varsa o da sizinle gelsin karakola.

Siz şikayetçi olduktan sonra ve polis belgeleri savcılığa gondermeden once etraftaki kamera kayıtlarını araştırıyor, fakat ustunden zaman gececegı için kayıtları bulamama ıhtımallerı yuksek. Carpan kişinin bilgileri, aracın plakası varsa işiniz kolaylaşır.
  • nothere  (02.12.22 23:24:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.