[]

yılbaşında içmek için viski

senede sadece 1 gün yılbaşında alkol kullanıyorum.

sizce ne içebilirim viski olarak migros carrefour gibi bir yerden en kaliteli ne alınır?


 
Bütçeni söyle, viski söyleyeyim. Hiç uğraşmayayım diyorsan 1000 TL altı için Johnnie Walker Black Label ya da Talisker.


  • nawar  (02.12.22 16:23:22 ~ 16:24:29) 
70 lik için 1000 tl bütçe iyi ama derseniz 2000 tlye şu var mutlaka denemelisin oda olur


  • alp9900  (02.12.22 16:38:00) 
aga double black çok güzel. aroması yımşak.

paran az ise bol buzla jameson da gidiyor.
  • alperz  (02.12.22 17:04:57) 
İsli Single Malt'larda, benim favorim Lagavulin. 1500-2000 TL bandında sanırım şu anda.

Talisker de çok güzel bir seçim ama Lagavulin'in lezzeti bambaşka bende.

Fakat single malt viskiler eğlence değil de dinginlik, sakinlik zamanlarında keyif veriyor bence. Eğleceli bir yılbaşı partisi havası diyorsanız Johnie Walker Black Label da güzel seçim. Bence Lagavulin alın, bir yıl boyunca ara ara içersiniz.
  • michael_knight  (02.12.22 17:06:44) 
Bütçe 2000'e kadar çıkarsa ben de Lagavulin öneririm. Glenfiddich de aynı şekilde. Biraz kendimi şımartayım dersen Macallan. Kısıtlı bütçe olarak baktığımız için yıl detayına girmedim.


  • nawar  (02.12.22 17:40:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.