[]

Kaliteli tişört nereden bulunur?

Eskiden kalan 3-5 tane tişörtüm var, lisedeyken almıştım bunları (15+ sene önce) hala giyiyorum. Ne baskısı soldu ne kumaşı dağıldı falan, hayvan gibi iyi tişörtlermiş.

Etiketine baktım ama Tayca bi şirket adı çıkıyor, Google'da da bulamadım bişey, kapanmış herhalde şirket.

Şimdi benzer kalitede tişört arıyorum ama bulamıyorum. H&M, koton, kaft vs. epey dandik kalıyor bunların yanında.

Ek olarak, %100 pamuk ve "heavy cotton" diye kalın bi kumaş türü kullanıyorlar. Böyle giyince omuzlar tam oturuyor ama beli falan sarmıyor, güzel dökümlü bi duruşu var.

Affix falan güzel ama onlar da 70-80 € olmuş, bi tişörte 1500 lira vermek de istemiyorum açıkçası.

Tekstil cennetinde yaşamıyor muyuz ya, yok mu şöyle 300 liraya falan güzel tişört?

 
ben geçen ceza infaz kurumları satış yerinden aldım. mağazada +200 olan basic tişörtü 30 liraya aldım. %100 pamuk ve ince değil, baya kalın.
ankaradaysanız istanbul yolunda yerleri var.

  • tolgan  (01.12.22 11:20:50) 
@tolgan, hocam "o kadar suriyeli aldık, niye ucuz tişörtümüz yok" diye espri yapacaktım ama sonra uygunsuz olur diye vazgeçmiştim. Sen direkt mahkum emeğinden açmışsın kapıyı. Teşekkür ederim tabi ama güldüm :D


  • plutongezegendegilmi  (01.12.22 11:25:20) 
decathlon'un quechua nh500 tişörtlerini ben beğeniyorum. (gerçi benim giydiklerim bir iki sene öncenin modelleri, şimdi stokta gözükmüyor)

www.decathlon.com.tr
  • inheritance  (01.12.22 11:40:41) 
ds damatta guzel kumasli seyler buluyordum ben. rengi solmayan likrali yumusacik esofman, tshirt vs. onun disinda agir pamuk kumas demissiniz belki lacoste, th gibi markalar olabilir


  • ala09  (01.12.22 12:40:03) 
ontrailstore'daki tişörtlere bi bakın isterseniz, ben çok memnunum.


  • amelie poulain  (01.12.22 16:04:11 ~ 16:04:47) 
Ontrail +1.


  • vedatchilipeppers  (01.12.22 17:10:10) 
Ontrail'den devam ediyorum. Duyuruda bahsettiklerim kadar iyi değil ama baya iyi yine.


  • plutongezegendegilmi  (19.02.23 11:43:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.