[]

Temizlik Robotu

Bizim kızın toza karşı alerjisi var. Bundan alalım da ev genel olarak belli bir seviyede temiz kalsın istiyoruz.

bütçe maks 10 bin civarı olarak düşünülürse ne önerirsiniz?


 
robot süpürgeler pratikte çok kullanışlı olmuyorlar. o yüzden robot süpürge yerine hava temizleme cihazı tercih etmek isteyebilirsiniz.


  • elvan abeyiylegezse  (01.12.22 10:41:40) 
sulu elektrik süpürgesi + hava temizleyici.


  • seyduna6687  (01.12.22 10:47:04) 
Toz ve akar alerjisi varsa, sürekli evde gezen ve hem emiş hem de üfleme yapan bir süpürge yerine sık sık paspas yapmak daha mantıklı olacaktır çocuk için.

Bunun haricinde başka tavsiyelerim de olacak, evde peluş oyuncak bulundurmayın, özellikle çocuk odasında yün ve kalın halı bulundurmayın, ince ve makinede yıkanan bir kilim/halı alıp sık sık makinede yıkayın.

Çok önemli bir tavsiye daha vereyim, özellikle çocuklardaki akar toz vs alerjisi için adını hatırlamadığım bir markanın döşek kılıfı, yorgan kılıfı, yastık kılıfı takımı vardı. Bu alerji yapan AKar'ların geçirgenliğini engelliyordu.

O nevresim ve yatak takımından mutlaka alın, çok büyük fayda sağlayacaktır. Adını hatırlamadım ama bir kaç kelime ile google'da rahatca bulunur. Tekstil markası filan değildi, bu alerji konularında filan faaliyet gösteren bir markaydı.
  • John Bloor  (01.12.22 10:48:24) 
Dyson diyorum ben.


  • mor oje  (01.12.22 11:23:52) 
Hocam dyson alın robot o kadar ince alerjik mitleri çekmiyor. Yüzeyi çekiyor sadece. Dyson animal pahalı ama v8 filan alabilirsiniz.


  • titanic kemancısı  (01.12.22 11:43:59) 
Ya ben robottan çok memnunum. Bence evdeki tozları gözle görülür şekilde azaltıyor. Sadece robota güvenmeyip haftada 1-2 süpürge paspas da yaparsanız bence robot işinizi baya görür. Roborock s7 kullanıyoruz, halıyı betonu tanıyıp paspası ona göre indirip kaldırması bence başarılı.


  • physcos physcos  (01.12.22 21:52:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.