[]

Dyson dik süpürge vs dyson kablolu normal süpürge

Tek farkı az yer kaplaması ve pratik oluşu mu? Malum bir süredir dik süpürgelere inanılmaz bir ilgi var ve herkes olmazsa olmaz diyor. Çekiş ve temizlik bakımından aynıdır diye düşünüyorum.




 
Dik süpürgenin emiş gücü yüksek değil, en azından kablolu bir süpürge ile kıyaslayınca. Yine de temizliği çok iyi, çünkü başlığı dönüyor. Halıya yapışmış bir saç tanesini normal süpürge nasıl çeker, vakumlayarak. Bunun için çok güçlü olması lazım. Halbuki dyson'ın ucu dönüyor, saçı yerden alıp kaldırıyor, şu noktada vakum fazla olmasa da problem değil.


  • kanepeee  (01.12.22 00:04:43) 
Dyson kablosuzlarin cekim gucu de cok iyi, ozellikle boost modunda. Tek eksisi şarj etmeniz gerek, ozellikle boost da calistiriyorsaniz 15 dk falan gidiyor. Diger modlari 40 dakikayi geciyor. Ben olsam suan yine kablosuzu alirim.


  • balpolen  (01.12.22 00:14:37) 
kablosuz olanin konforu oyle boyle degil.

ozellikle toz alerjiniz vs yoksa bence kesinlikle kablosuz olani alin, V10 ya da daha ustu bir model olursa sarji da daha uzun gider.
  • taurina  (01.12.22 02:44:52) 
Toz alerjisiyle bağlantısı nedir?


  • not sure if serious  (01.12.22 10:27:20) 
dyson v15 şarjı en çok giden ve en güçlü olanı
ben v15 kullanıyorum ama annemlere v12 aldım arkadaşım da v12 aldı gayet memnun.

  • rentts  (01.12.22 12:45:31) 
Annem kablolusunu kullanıyor. Eviniz büyükse (200 metrekare üzeri) kablosuz önermiyor satıcılar bile. Ya da yedek batarya alın diyorlar.


  • marla is in my head  (01.12.22 13:29:25) 
Şarjı uzun giden arıyorsanız Philips XC8049/01 öneririm. O zaman 200m2 evi de süpürürsünüz.

Kabloluya bence hiç gerek yok 10 yıldır kullanmıyoruz kablolu süpürge. Dyson V6 türkiyeye gelir gelmez almıştım. Sonra philips e geçtim fiyatlardan ötürü daha uygun.

Kabloluya göre evet biraz daha güçsüz fakat dedikleri gibi başlık döndüğü için yine aynı performansı veriyor.

Bir de nasıl ki arabalarda içten yanmalı motorlarda oluşan enerjinin tekerlere iletilmesine kadar geçen süreçteki enerji kaybı ile elektrik motorlarındaki bir değil ise, kablolu süpürgelerin motoru güçlü olsa da onların süpürgenin başlığındaki havanın emiş gücü düşük oluyormuş, kablosuzlarda daha az kayıp oluyormuş. Bu konuyu sadece bir incelemede dinlemiştim, detaylı araştırmadım bunu da göz önünde bulundurun derim.
  • ananiyimioguz  (01.12.22 14:05:37 ~ 14:06:35) 
kablosuzun pratikliği yeter de artar. kablo sök tak taşı vb dert.


  • sanal uyku  (01.12.22 17:12:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.