[]

Bundan daha rahat L-Koltuk bilen var mı?

lavinmobilya.com

Oturunca gömüleceğimiz, bulutların üstündeymiş gibi hissedeceğimiz bir L-Koltuk takımı almak istiyoruz.
Yukarıdaki ürünü bulmuştum aylar önce, daha pofuduk bir ürün bulamadım. Hatta buna yakın bir ürün bile bulamadım. Seray Mobilya'da benzer bir ürün vardı ama oturunca sevmedim. Linktekine oturup denedim.

Bildiğiniz daha pofuduk L-Koltuk takımı var mı?

 
Bizdeki L koltuğun en pofuduk olduğunu düşünürken senin linktekini gördüm ve şu ana kadar gördüğüm en pofuduk L koltuk olduğunu düşünüyorum. Hatta bence gökteki bulutlar aslında bu L koltuktan yapılmış bile olabilir. Bence sizinki en pofuduk L koltuk.


  • prole  (30.11.22 23:50:18) 
Yani evet çok süper pofuduk görünüyor ama sürekli yastık düzeltmekten bi süre sonra sinirleriniz bozulabilir, şahsen evdeki koltuklarımdan nefret ediyorum artık.


  • physcos physcos  (01.12.22 00:38:17) 
En pofuduk süper bulutumsu çok pamuksu L koltuk olabilir ama her şey pofudukluk değil. Mevcut bir bel ağrısı varsa mesela bilakis daha sert yere yatmak iyi gelebiliyor. Bunu alıp bel çukuruna habire yastık besleyeceksem moralim bozulur. Sonra evdeki çekyatlardan biliyorum sırt bölgesinde 2 tane büyük yastık var ya hani? 2 tane varken oturunca çok dik, 1 tane varken oturunca aşırı geri yaslanmalı oluyor. yani; olmuyor. bu da başlı başına mutsuzluk sebebi olabilir. sözün kısası uzun süre denemeden asla ama asla almazdım. yetkililere buradan sesleniyoruz koltuklar için 1 dizi sezonu boyunca deneme odaları yapsınlar.


  • onemoremile  (01.12.22 08:21:14 ~ 08:23:14) 
ikea'yı kontrol edin mutlaka.


  • tantunisultansuleyman  (01.12.22 08:27:15) 
Sürekli minder kabartmak bir süre sonra deli edecek sizi, haberiniz olsun. @physcos +1

Sırt minderi neyse, ama oturma minderleri hiç kullanışlı değil. Bir süre sonra pişman olup nasıl sert süngere çevirebilirim diye arayışlarınız olur.
  • John Bloor  (01.12.22 10:53:38) 
Pofudukluk rahatlık demek değildir. Görüntüsü çok rahatmış gibi gelebilir ama üzerinde vakit geçirdiğinizde bir süre sonra minder düzeltmeler, bir tarafa doğru çökmeler vs gibi bir dünya tatsızlık sizi bekliyor.

Şimdiye kadar totomun en rahat ettiği koltuk, ikea'nın kıvık serisi oldu. Belki görüntü olarak albenisi o kadar yüksek olmayabilir ancak bence kendisi piyasadaki uzak ara en rahat koltuk.

www.ikea.com.tr
  • thracia  (01.12.22 13:24:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.