[]

Dünya kupasındaki hakemleri nasıl buldunuz?

Aşağıdaki soruyu görünce çağrışım yaptı.

Ben birkaç maç kaçırdım şimdiye dek ve bariz bir hata görmedim bizim ligdeki gibi. Üstelik futbolun çok futbol olmadığı ülkelerden (İran, Zambiya) hakemler de var ve gayet kusursuza yakın yönetiyorlar maçları.

Bizim ligi izledim bu sene adam bir maçta bile ofsayt olmayan 3 veya 4 pozisyona ofsayt dedi bariz gerideydi mesela adam. Bizim hakemler mi çok tırt acaba?

 
Şu ana kadar güzel gidiyor hakemler. Bir tek Kanada-Belçika maçında Hazard'ın geri pasına ofsayt çalınması bariz hataydı ve Kanada'nın çok büyük hakkı yenildi. Bunun dışında gözüme çarpan bir şey olmadı.


  • rich folks hoax  (30.11.22 10:44:29) 
Genel olarak gayet memnunum. Ben de Belçika-Kanada maçının hakeminin iyi olmadığını düşünüyorum ki Zambiyalı hakem son Afrika kupasında da baya olaylı bi Tunus-Mali maçı yonetmişti maçı erken bitirdi falan tekrar bu kupada maç verilmesi tuhaf geldi.

Bu arada İran'da futbol baya önemli ya genel bir kanı var nedense futbol iranda çok popüler değil diye de bildiğim kadarıyla İranlılar da baya takık futbola. Kendi takımlarının milyonlarca taraftarı var. Baya izleniyor orda futbol. İranlı hakem de harika bi maç yönetmişti gerçekten.
  • nundu  (30.11.22 11:36:39) 
Genel olarak çok beğenmedim çok kolay penaltı çalıyorlar ve bariz kırmızı kartlık pozisyonları geçiştiriyorlar. Ama genel olarak avantajları kullanıp oyunu oynatmaya çalışıyorlar. Duraklamaların tamamının sayılması ve uzatlamalrın 8-10-15 dakika sürmesi güzel bir uygulama. Kesinlikle başta Avrupa'ya sonra da ligimize gelmeli hatta taçlarda, autlarda, serbest vuruşlarda oynanmayan dakikaların da uzatmaya eklenmesi gerekiyor. İranlı hakem gayet iyiydi ama dediğin gibi, en az çeyrek final görür o.


  • iwasbornonamountainside  (30.11.22 12:18:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.