[]

Kredi kartı çıkarmak istiyorum ama...

25-30bin limitli bir kredi kartına ihtiyacım var. Buna banka karar veriyor tabi ama bana bu limitlerde kart çıkar diye tahmin ediyorum.

Yıllardır kullanmadığım Yapı Kredi, Garanti ve Halkbank hesaplarım var.
Garanti bilgi güncellemesi için şubeye git diyor.
Halkbank'taki adres bilgilerimi güncelleme izin vermiyor (onaylanmış adresimi değiştiremiyorum, eski adresim görünüyor).
Yapı Kredi'ye zaten hiç giremiyorum.

Şubeye gitmekle falan uğraşmadan, ortalama bu limitlerde bir kredi kartı nasıl çıkarttırabilirim? Hangi banka bu anlamda daha kolaylık sağlıyor?

 
Enparada bankaya gitme sorunu yok.
Limit konusu da Aylık beyan edeceğin gelirinin 4 katını aşmayacak şekilde oluyor. Ama bu sıralar bankaya gitmeden biraz uzun sürer gibi.

  • Mirket  (29.11.22 23:52:06) 
Enpara hariç demeyi unutmuşum.
Enpara kredi kartım var zaten, onun haricinde bir kart almam gerek.

  • gallienus  (29.11.22 23:53:55) 
Telefonunda nfc özelliği varsa şubeye gitmeden hesap açabildiğin ve kart başvurusu yapabildiğin bankalar var.

Telefonuna İşcep uygulamasını indirirsen oradan müracaat edebiliyorsun mesela.
Ya da Ziraat. Diğerlerinin de vardır.
  • Mirket  (29.11.22 23:59:24 ~ 30.11.22 00:04:36) 
Yıllardır şubeye uğramadıysanız yeni kvkk sözleşmelerini imzalamadınız demektir, sırf o nedenle şubeye gitmeden devam etmeniz mümkün olmayabilir.


  • kobuzchu kiz  (30.11.22 00:48:05) 
Kredi kartı olayında, hem mobil uygulama hem de kullanışlı bonus olayları açısından garanti harika diyebilirim. Kredi limiti gelir durumunla da alakalı ama daha önce kredi kartı kullanmadıysan hemen o limit değerlerinde kart vermeyeceklerdir. Findeks puanına bakıyorlar, daha önce kredi çekip çekmediğine bakılıyor. Harcamana göre düzenli limit artışı yapacaklardır. Bilgi güncellemek için garantinin uygulamasından görüntülü görüşme ile halledilebilir diye biliyorum. Ben yıllardır şubeye gitmedim. Sim kart değişikliği yaptığımda dahi gitmedim. Bir kere lazım olduğunda, bir hanımefendiyle uygulamadan görüntülü görüşmüştüm o kadar. Garanti aslında sevilmese de genel olarak sorunsuz.


  • Huan8  (30.11.22 15:07:45) 
burganbank ve cebteteb üzerinden bankaya gitmeden hesap açabilirsiniz. Aslında artık tüm bankalarda bankaya gitmeden hesap açabiliyorsunuz sanırım. Cebteteb, şubesiz bankacılık üzerine kurulu bir sistem enpara gibi. Belki orası daha rahat ilerler.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (30.11.22 17:46:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.