[]

Kışın bile kol altı terlemesi

Yaz kış fark etmeksizin kol altım terliyor. Sırf bu yüzden ne ceket, ne mont ne de başka bir şey giyebiliyorum. Çünkü sırılsıklam oluyor. -10 derecede bile tişört üzerine hırka giysem bile terliyorum. Bu durum canımı çok sıkıyor.

Ne yapmam hangi hastaneye, doktora gitmem gerekir? Ya da ne önerirsiniz.


 
driclor rollon
tek geçerim

  • erty_ksk  (29.11.22 20:08:06) 
Ben de öyleyim Rexona Clinical Protection kullanıyorum uzun süredir. Ter manyağı olsam da gram koku yok.


  • uvcray  (29.11.22 20:12:02) 
botoks yaptiriyor genelde erkekler


  • ala09  (29.11.22 20:24:32) 
Bende de oyle mevsim farketmeksizin. Kimsede bir sey yokken benim koltukalti sırılsıklam.

Kıyafetin koltukaltina yerlestirmek icin bir ürün var teri emiyor, onu kullanabilirsin.
Deodorant bir yere kadar cunku.
  • stavro  (29.11.22 20:38:55) 
ceket ve montların kol içlerine içeriden yani ped yapıştırabilirsiniz. en azından ter cekete/monta geçmeyeceği için kokmaz.


  • naksidil  (29.11.22 22:14:16) 
İlk iletide konu kapanmış aslında. Driclor çözmezse paranı ben iade ederim.


  • goodz  (29.11.22 22:47:02) 
Kilo vermek ve koşmak da terlemeyi azaltabilir.


  • baba553  (29.11.22 22:53:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.