[]

yukarıya atılacak mailde ekibe teşekkür etmek

hazırladığımız projeyi kendi yöneticime atacağım. projenin çoğunluğunu ekip yaptı fakat benim de epey emeğim var. ancak hem ekibin hakkını yememek hem de yöneticimin bundan haberdar olmasını istiyorum. mailde bundan nasıl bahsetsem itici durmaz ve ben ilgilenmemişim de ekibime yaptırmışım hissiyatı uyandırmaz?

ekibimin büyük desteğiyle hazırladığımız projeyi… diye başlasam?


 
projenin cogunlugunu ekip yaptiysa, ekibimin buyuk destegiyle demek biraz abes olabilir. "ekibimle hazirladigimiz projeyi" daha uygun olabilir.


  • lemmiwinks  (29.11.22 17:42:04) 
Ekipteki rolunuz nedir? Takim elemani, proje yoneticisi??

Eger okul/uni projesinden bahsediyorsaniz genelde takim lideri yoktur. Dolayisi ile kendi katkinizi belirtmeniz iyi olur.

Yok, eger yonetici iseniz ekibin destegi vs gibi kelimelere gerek yok, isleri o zaten.

Proje liderligini yaptigim takimla... vs diye bir giris daha uygun gibi.

Bu tur durumlarda tevazu gosterdiginizde siz kaybedersiniz. Katkinizi cok abartmayin ama sorumlulugunuz da bilinsin.
  • parcxerox  (29.11.22 19:14:54) 
Teşekkürler. Evet önemli bir konuyu atlamışım. Ekibin ilk yöneticisi benim. Ben de bağlı olduğum yöneticime raporlayacağım.

5 kişilik ekipten 2 kişi + ben yaptık projeyi. Dolayısıyla bu arkadaşların diğer arkadaşlardan ayrılmasını da isterim emek konusunda.
  • violetsky  (29.11.22 23:18:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.