[]

Yağ Oranını Azaltma Çalışmaları Üzerine

Selam dostlar.

Şimdi ben 175-83 kilo bir bireyim. İdeal kilom 75, hatta 70 falan görünüyor ancak oralara düşünce rakamsal olarak pozitif ancak dış görünül olarak çok da pozitif olmayan bir hal alıyorum. O yüzden kilomu genelde 77-78'de tutuyorum. Fakat sorunsal şu; Ben geçen bu Xiaomi'nin akıllı tartısına çıktım, fazla kilom olduğunu zaten biliyordum ama alet nerdeyse her şeyde kırmızı yaktı. yaşım 32 ancak 39 gösterdi, pek su içmediğim için suyu düşük tespit etti, yağ oranımı %27 olarak gösterdi ki bunun gerçek olma ihtimali nedir gerçekten bilemiyorum. gerçekse benim kilom için ciddi fazla gibi.

Şimdi bunu gördükten sonra şöyle bi düzene geçtim;
Yüzmeye gidiyordum zaten haftada 3-4 gün devam ediyorum, günlük 2,5-3 litre sıvı tüketiyorum ki bunun 2-3 fincan kadarı artık yeşil çay ya da sade kahve, gerisi su, protein tüketimimi artırdım, normal öğünlerimde de ufak düzenlemeler yaptım. yüzme dışında evde ufak egzersizler de yapıyorum, dambılla kol ve şınav gibi.

Şimdi bu noktada önereceğiniz ya da şuna dikkat et diyeceğiniz ek bir şeyler varsa bu alandaki deneyimki dostların bilgi ve tecrübelerinden istifade etmek isterim. Şunu da eklersen daha iyi olur, şunu yapma, şunu yaparsan daha hızlı sonuç alırsın vs gibi.

 
Telefonuna FatSecret uygulamasını yükle. Yediğin içtiğin her şeyi yaz. Uygulamadan, aldığın gıdaların protein karbonhidrat yağ dengesini kontrol et. Kalorini ayarlamaya çalış.

O vücut yağı ölçen aletler yaklaşık değer verir. Birkaç gün üstüste aynı saatte ölçülüp ortalamasını alman uygun olur. Ölçülmeden önce en az 2 saat yememiş, içmemiş, terlememiş, duş almamış, bir gün önceden beri alkol almamış olman gerekir ki doğruya yakın sonuç versin.

Onun yerine Ağırsağlam'ın şu sayfasında yazan şekilde vücut yağ oranını daha sağlıklı ölçebilirsin.
Ayrıca günlük kalori ihtiyacın ile makro dengenin ne şekilde olması gerektiğini Ağırsağlam'ın ilgili sayfalarını inceleyerek bulabilirsin.

www.agirsaglam.com
  • Mirket  (29.11.22 11:31:57 ~ 11:38:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.