[]

İstifa ettim 1 ay boşum

İçim bir huzursuz nedense. Halbuki işten çıkmayı kendim istedim. 1 ay sonra da başka bir yerde başlıyorum. Yeni yer iyi midir acaba stresi var. Bir de 1 ay boş olacağım diye saçma bir şekilde içim huzursuz.

İyi yapmışım dimi? 1 ay tatil çok iyi olur. Para problemim de yok.


 
iyi yapmışsınız. içiniz rahat olsun bence.


  • dunga  (29.11.22 10:47:59) 
Çok iyi yapmışsınız. hayırlısı olsun.
dinlenin, kendinize vakit ayırın, yapmak isteyip ötelediğiniz şeylere odaklanın 1 ay çok kısa bir süre anlamadan geçecektir.
işe gitme ya da çalışma alışkanlığınızdan kaynaklı kısa süreli bir boşluk yaşadınız hepsi bu.
yeni işinizde başarılar.
  • erty_ksk  (29.11.22 10:48:52) 
Böyle hissetmeniz çok normal. Yeni yer iyi midir değil midir yaşayarak göreceksiniz. Şu an bir aylık boş zamanı ve bunun size çok iyi geleceğini düşünün. Bence büyük bir lüks iş değişimi öncesi 1 aylık boş vakite sahip olabilmeniz. Hayırlı olsun.


  • pispinti  (29.11.22 10:51:53) 
Darısı başıma


  • nawar  (29.11.22 11:04:16) 
o hooo en iyisini yapmışsın, o sadece bir boşluk hissi. mükemmel karar vermişsin.
şimdi bısa bir süre boş dur, sonra neden ben böyle duruyorum hissi gelecek. o yüzden hemen bir tatil, yakın şehirlere gezi, tur, müze, tiyatro, konser vs biletleri al.hafta içi trafiksiz boş zamanları yakalamaya çalış.
söylemiş miydim? çok iyi yapmışsın
  • kisa  (29.11.22 11:15:03) 
sevindim senin adına hayırlı olsun inşallah yeni işinde çok mutlu olursun :)


  • Hallegadola  (29.11.22 11:26:31 ~ 11:26:58) 
daha nolsun, en iyisini yapmışsın.


  • sta  (29.11.22 11:52:50) 
beş yıl önce ben de yapmıştım. huzursuzluğunuzu anlayabiliyorum. ilk hafta yoğun hissedeceksiniz. ayrıldığınız ofiste geçen son gün gözünüzün önüne gelecek devamlı. "ay orası da iyi gibiydi," gibi düşünceler geçecek aklınızdan.
ikinci hafta gevşeme dönemi. mis gibi yürüyüşler yapın. yolun kenarından çiçek toplayın filan.
üçüncü hafta alışma dönemi. en güzel hafta bu işte :) gün batarken iş, güç, akşam ne yiyeceğim diye düşünmeden geçen günler. şu ünlü "anda kal!" söyleminin gerçek olduğu zaman bence bu ancak.
sonra da yeni işinize hazırlanırsınız.
minik tavsiye, acil ufak bir tatile çıkın ki ilk hafta bunalımını hızlandırıp geçin
  • lapetite  (29.11.22 13:43:37) 
yahu yetişkin hayali yaşıyorsun resmen, tabii ki iyi yapmışsın. düşünsene önünde tamamen rahat ve boş olduğun koca bir ay var. para sıkıntım yok diyorsun. e bir sonraki işin de hazır, gelecek kaygısı en azından bu anlamda yok.

bence müthiş bir zaman bu. çoğu insanın 25-65 yaş arasında belki hiç yaşamadığı, belki birkaç kez görebileceği bir aralık.

tadını çıkar. git tatil yap. canın istemiyorsa boş boş duvar izle. parkta kuşlarla konuş, cevap vermiyorlarsa kız. mis yahu.
  • mark greg sputnik  (29.11.22 13:48:37) 
wala ben devlet darelerinde hastaneerdeki işleri yapıyorum
büyük rahatlık
bir de gözlememi var otobüsler mazot kokuyormuş mesai saatlerdışında dolduruyorlar heralde
  • bir soru sorcam  (29.11.22 14:42:12) 
Ne kadar ara verirsen başlamak o kadar zor gelecek. Bence bir iki haftada başla.


  • dissendium  (29.11.22 15:14:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.