[]

Ayagi kirik yada yarali sokak kedisi kaca malolur?

Dun bizim orada gördüm tek ayağı havada geziyordu bir tanesi. Bunu veterinre gotursek ne tutar?




 
anadolu yakasındaysanız adatepe petmosfer'i tavsiye ederim.
sokak kedisi olduğu için daha makul ücretler istiyor veterinerler genelde.
bir de belli olmaz, kırık değildir çatlaktır veya patisine bir şey batmış bile olabilir.
bir göstermek lazım.
  • blatta hiberna  (28.11.22 11:14:01) 
Anadolu yakasindanysa maltepe bld. veteriner işleri var. Oraya götürün. Ücretsiz bakarlar. Ama bir veteriner kadar iyi olmaz tabi. Veterinerler de sokak hayvanları söz konusu olunca cüzi bir ücret alıyorlar genelde.


  • prole  (28.11.22 11:33:51) 
kırık olmayabilir


  • paintov  (28.11.22 12:47:29) 
Veterine götürün, önce gözle inceler.

1. Çatlak veya kırık yoksa belki ücret bile almayabilir, veya "muayene ücreti" alır.

2. Çatlak veya kırıktan şüphelenirse "röntgen" çeker ve ûcretini alır.

Ameliyat gerekiyor, ameliyatın niteliğine göre ücret çıkar, belli olmaz.

1 ve 2 nolu ücretler genelde Veterinerler Odası tarafından yayınlanan fiyatlardır. Internetten bakın, 2022 yılı için.

Eğer veteriner isterse, sokak hayvanı için indirim yapar. Ama her veteriner yapmaz açıkçası. Önceden sormanızda yarar var.
  • alfired  (28.11.22 14:35:46) 
her topallayan kedide kırık olmayabilir. incinmiş veya birşey de batmış olabilir. bunlar için bir vet baksın. piyasa fiyatlarını tam bilmiyorum ancak hayvansever bir vet ise sokak hayvanı olduğu için sadece röntgen parası alır. o da 100 tl civarıdır. kırık varsa kırığın durumuna göre fiyatlar değişir, ancak bu durumda üsküdar belediyesinin minik dostlar kliniğini tavsiye ederim.


  • surprise  (28.11.22 19:42:26) 
anadolu yakasindaysaniz minik dostlarda muayene ettirebilirsiniz bedavaya. ikametgahiniz yoksa bana yazin, ben yardimci olurum muayene konusunda.


  • aferin cok iyi dusunmussun  (28.11.22 19:52:33) 
Avr yakasındayim. Anadolu yakasina gotursem zaten benzin masrafi vet ucreti kadar olur.
Bugun goremedim kediyi sokakta.

  • stavro  (29.11.22 20:26:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.