[]

hollanda 1200 euro

hollanda'da bir master programına başvurmak istiyorum da aylık 1200 euro burs veriyorlar. rotterdam için yeterli bir miktar mı?




 
Oda tutup silme hayatta kalırsınız, sosyal hayatınız sıfıra yakınsar, dışarıda yemek yiyemezsiniz. 1 senedir her ay bir kaç hafta rotterdam'da kalıyorum, bu parayla imkanı yok.


  • kimlanbu  (28.11.22 11:31:25) 
2013 de hersey cok cok daha ucuzken, 1 odali yurda 500 euro veriyordum, ayda 600 euro harcamam oluyordu, ki su an hollanda fiyatlar o doneme gore karsilastirilamaz, bence zor belki yari zamanli is yaparsaniz olabilir ama bolumun yogunluguna da dikkat etmek lazim, agir bolumde iki is bir arada zor


  • monicapp  (28.11.22 14:49:32) 
bolume baslamadan departman ile iletisime gecin, 1200 euro bana yetmez, ben part time universitede calismak istiyorum diyin, pozisyonlar oluyor, prof yaninda ya da kutuphanede gibi, o zaman hem agir iste calismamis hem de gecinmis olursunuz


  • monicapp  (28.11.22 14:50:56) 
Eğer part time da bir iş bulursanız kendinize yetecek kadar bir gelir sağlayabilirsiniz. Üniversite'de iş bulmak mümkünse hele tadından yenmez. 1200 euro fena bir para değil, yurtta falan kalacaksanız gayet yeter. Ama biraz dişinizi sıkmanız gerekir.


  • anten  (28.11.22 17:32:07) 
son derece iyi bence. master ogrencisinin disarida yemek yemesi falan bu tip entitlement nereden geliyor hic anlamam.

daha ne olacak. elinden geleni yap bursu alabilmek icin. yetmezse bile universitede rahat is bulunur her turlu, kutuphanedir, labdir, sinav gozetmenligidir falan.
  • hot potato  (28.11.22 17:52:36 ~ 17:54:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.