[]

Troy iPhone değişim kampanyası mantıklı mı?

Merhaba, elimdeki iPhone 11 için 14 bin lira değer verdiler (sadece ekran kilidini açtım ordan ayarlarına bir yerlerine baktı, bilgisayara girdi ve bu fiyatı söyledi. Telefonu açıp bir inceleme yapılmadı, vatan bilgisayar açıp baktıktan sonra fiyat veriyormuş mesela), üzerine kalan miktarı koyup model yükseltmeyi düşünüyorum ama bu Troy güvenilir bir yer midir? Çevremde ordan telefon alan veya bu şekilde değişim kampanyasına katılan kimse yok. Belki burda bilen vardır diye sormak istedim.




 
troy güvenilir. verdikleri fiyat piyasa fiyatına göre makulse ben hiç uğraşmadan troy’a verirdim.


  • orient blue  (27.11.22 19:35:16) 
Teşekkür ederim :)


  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (27.11.22 20:14:21) 
Çok iyi fiyat vermişler, sıfır 64 GB 15-16 bin lira falan zaten. Bence zaman kaybetmeyin.


  • allahkitapwesli  (27.11.22 20:24:57) 
Troy yılların yetkili firması zaten, sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.


  • allahkitapwesli  (27.11.22 20:26:01 ~ 20:26:24) 
Teşekkürler :)
Vatan bilgisayar da değişim kampanyası yapıyormuş ama almadan önce telefonun içini açıp bakıyorlarmış, bakınca da sızdırmazlık bir şeyi kayboluyormuş telefonun ve değeri düşüyormuş, ayrıca çizik içinde geri teslim ettiler falan yazmışlar şikayetvarda bazıları. Epey de fiyat kırıyorlarmış. Telefonun bi sorunu yok zaten sadece 3 yıla yakındır kullanıyorum ama hiç servise gitmedi, bozulmadı, düşmedi hep spigen kılıf ve ekran koruyucuyla kullanıldı yani durduk yerde içini açtırmak istemedim vatanda.
Ben de şimdi troy’da hiç telefonun içini açıp bakmadan pat diye 14 bin (128gb) deyince şaşırdım, firmayı da hiç bilmiyorum ilk kez gittim.
O zaman satayım oraya ben
  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (27.11.22 21:30:26) 
fiyatta bir hata olduğunu düşünüyorum. internet sitelerinde iphone 11 için "11.700 liraya kadar" şeklinde fiyat yazmışlar. 3 yıla yakın kullandığınız, garantisi dolmuş cihaza bu fiyatı veriyorlarsa çok iyi bir rakam.


  • Piyano piyano bacaksız  (28.11.22 08:58:56 ~ 09:00:35) 
iphone 11'den geçiş için ek destek kampanyası var sanırım.

Şunu seçince 14 bin çıkıyor gerçekten (ama her şeyi tertemiz olmazsa fiyat kırarlar büyük ihtimalle)

i.ibb.co
  • nhk ni youkosu  (28.11.22 15:29:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.