[]

iphone 11 eski sayılır mı

özellikle kamerası için iphone almak istiyorum. telefonda yapacağım max atraksiyon video çekmek olacak. bazıları eski diyor ve 12 mini öneriyor. sizce?




 
iPhone 11 var bende ve bu telefon özellikle kamerası için alınacak bir telefon değil.


  • elorelia  (27.11.22 16:50:59) 
11 kullaniyorum, bence de kamerasi icin alinmaz.


  • kuzey li  (27.11.22 17:23:17) 
kamerası için hangisi alınabilir peki?


  • isveperver  (27.11.22 17:28:47) 
video kalitesi* için alınır niye alınmasın. Düzgün ışıkta iphone 11 ve sonrasının çektiği video çok iyi. iPhone 12 ile 10 bit kayıt gelmişti ama, öyle çekebileceksen 10 bit çok fark ettirir (renk düzeltme sırasında)

*daha iyi çektiği iddia edilen Samsung vb. telefonlar gereksiz dijital sharpness basıyor. Sırf onu engellemek için Filmic Pro yazılımını alıyor insanlar. iPhone'larda video kalitesi gerçekten çok iyi. Otomatik hdr özelliği ile çok büyük dinamik aralığı zaten videoya sıkıştırabiliyor. Kameralarda log çekerek becermeye çalıştığımız şeyi iphone otomatik yapıyor (ve başarılı yapıyor olay burada. Bazı telefonlar çok yapay saçma hdr görüntüler üretiyor) Fotoğraf için özel bir yanı yok demek istemiş üstteki arkadaşlar orası doğru.
  • nhk ni youkosu  (27.11.22 18:47:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.