[]

Extensa EX215-54G vs. Inspiron 3511

Merhaba arkadaşlar. İki notebook modeli arasında kaldım. Özellikler neredeyse birebir aynı. Sadece Dell ürününde panel tipi WVA denmiş. IPS mi yoksa VA mı anlayamadım nedir bu aklımı karıştırdı. Acer ise doğrudan IPS yazmış.
Bazı insanlar Acer'i çok kötülüyor Dell'i ise pek övüyorlar. Sizce hangisi daha iyi fikir verebilir misiniz? Genel olarak hafif strateji oyunları oynuyorum. EU4 Civilization gibi. Ama ısınma veya fan sesiyle çok uğramak istemiyorum. İş gereği tasarım da yapıyorum. Bütçem maksimum 12 bin lira. İki PC aşağıda. Acer biraz daha ucuz. Sen bunu al boşver Dell'i diyebilir misiniz?

acer: www.hepsiburada.com

dell: www.hepsiburada.com

 
Acer TravelMate P2, TMP215-53G, Intel i5-1135G7 İşlemci, 8GB DDR4 RAM, 256GB SSD, 2 GB NVIDIA GeForce MX330 Ekran Kartı 15.6'' FHD, FreeDos, Siyah
Cuma günü bunu aldım indirimden 8900 a Amazon Dan yorumları iyi diyorlardı sizin Acer ile bjezer özellikler sahip

  • spacevan  (27.11.22 14:45:28) 
512 SSD lisi şu an Amazon da 9900 olması lazım bir inceleyin derim


  • spacevan  (27.11.22 14:46:00) 
Amaç oyun oynamaksa dell fan sesi yapabilir. Aslında ikisi de oyun laptopu değil.


  • seaman  (27.11.22 15:26:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.