[]

iphone 14 plus, alınır mı?

yılbaşından önce kayıt parası zammı vurmadan yurtdışından telefon alayım diyorum da, stoklarda 14 pro yok. 14 ve 14 plus var. 14 plus hoşuma gitti ama ekşide bazı yorumlar olumsuz. daha fazla koyarım 14 pro alırım/13 pro varken bunu niye alayım tarzı yorumlar var.

siz ne diyorsunuz? alınır mı bu telefon? iphone 8'den terfi etmeyi düşünüyorum.


 
apple comdan bakarken soldaki 3 tırnağa tıkladığında iphone u seçince 14 pro ayrı bir sekmede çıkıyor o yüzden görmüyorsun.
14 ve 14 plus alınmaz. pro ve maxı alınır.

  • neira  (26.11.22 23:28:03) 
14 ile ilgili olumsuz ne yorum var bilmiyorum, ama gayet iyi ben memnunum 14'den.


  • ayin yazari  (26.11.22 23:41:36) 
Aynı soruyu ben de merak etmekteyim. 14 Plus alınmaz diyenler neye göre alınmaz diyorlar tam anlamıyorum. Pro serisi gibi büyük ekran, iyi kamera ve Pro fiyatına değil. Neden mantıksız olsun tam olarak?


  • gallienus  (27.11.22 00:13:23 ~ 00:13:34) 
14'ün işlemcisi geçen yılın işlemcisi diye gömüyorlar. Pro olanlarınki gerçekten bu yıl çıkan işlemci.

Pro serisinde ekstra tele lens var. Raw foto olayları da sadece pro'da geliyordu. Kamera önemliyse pro, düz kullanım ve uzuuun batarya ömrü için 14 plus alınır bence. 8'den geçen kişi için zaten müthiş bir upgrade olur.
  • nhk ni youkosu  (27.11.22 01:47:28) 
iphone 12 pro max kullanıyordum, telefonum çalınınca diğer modeller stokta olmadığı için mecburen iphone 14 pro aldım. memnunum ama/ve diğer telefonumdan bir farkı yok gibi.


  • deartheodosia  (27.11.22 07:49:25) 
14 ve 14 plus bence 14 pro varken alınmamalı, zaten bu iki model baya az satılıyor. iki telefon arasında baya fark var.


  • sta  (29.11.22 12:33:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.