[]

Windows Güvenli Mod F8 çalışmıyor

f8 ile Güvenli modda bir türlü çalıştıramıyorum laptopu.

Makine başlarken sürekli basıyorum olmadı hızlı hızlı basıyorum f8e yine de normal başlatıyor. Sürekli makineye restart atıyorum.

20 kere başlattıktan sonra nasıl olursa bazen f8 ile güvenli modda başlıyor. Ama bunu ben mi başlatıyorum Windows kafasına göre mi güvenli moda giriyor bilmiyorum.

Yok mu bunun kolay bir yolu.

Windows 10. Graphic kartı yandı, ekranı kullanamıyorum. Güvenli moda girip harici ekran kartının sürücüsünü iptal etmeye çalışıyorum.

 
başka tuş kombinasyonu olabilir. bazen laptoptan laptopa, anakarttan anakarta değişiklik gösterebiliyor.


  • false pretension  (26.11.22 17:40:35) 
güvenli moda f8le girme olayı win7 dönemindeydi sanırım şimdi birkaç kez boot etmede faillerse otomatik geliyor o recovery ekranı yani 20 kere yeniden başlatma denemen muhtemelen o yüzden birkaç kez o ekrana getirdi seni.

windowsa girebiliyorsan yeniden başlat tuşuna basarken shifti basılı tut.
yoksa pc boot etmeden güç tuşundan kapat açılmaya çalışırken, birkaç kez illaki bir noktada recovery ekranına gelir.
  • konetsu  (26.11.22 17:46:19 ~ 17:47:29) 
yok login ekranı da bozuk gözükmüyor.

dediğiniz gibi kendi kendine giriyor birkaç kez restart atınca ama çok sinir bozucu.
  • Mehmet Ersoz  (26.11.22 21:42:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.