[]

Artirilan kira icin ne yapmali?

Haziranda bitecek bir kontrat var. kira bin tl. Ev sahibi yilbasindan sonra 1500 yapacagiz demis. Ne yapmali? Kuzu kuzu kabul mu ediliyor yoksa ters mi cikmak gerekiyor? Tavsiyeler icin tesekkurler.




 
elbette kontrat bitene kadar arttırma yapamaz, eski fiyattan ödemeye devam edin, kabul etmezse mahkemeye başvurup tevdi yeri belirlenmesini isteyip oraya yatırın.


  • bir adam0  (26.11.22 12:30:10) 
Taşınma / yeni eve yeni düzen / elektrik - su - doğalgaz sayaçları ücretleri ve perde gibi yeni evde tekrar yapılması gereken şeyleri hesapladığımda her zaman mevcut evde ve düzende kalmak bana daha mantıklı gelmiştir. Bir de yeni ev sahibinin nasıl biri olduğunu, yeni apartman sakinlerinin kimler olduğunu bilmemek de cabası... Ben bu nedenlerle biraz inatlaşsam da kuzu kuzu kabul ettim. Yeni zammı saydığım masraflarla karşılaştırdığımda daha fazla masraf çıkmıştı çünkü...


  • charbiel  (26.11.22 15:07:38) 
  • gabe h coud  (26.11.22 15:25:25) 
kontrat bitiminde tüfe oranı neyse ona göre artış yaparım de.
5 yıl geçmeden kira artış davası açamaz.
10 yıl geçmeden de çıkartamaz.
  • jamswety  (26.11.22 17:13:23) 
Lokasyon neresi, çıkacaksanız biz girelim. Zira ev sahibiniz çok merhametli imiş. Bu kira Şırnak için bile mükemmel. Tüfe 85,hepimiz en az %100 zam yedik. Sizin hem kiranız düşük, hem de oran %50, üstelik sözleşmeniz bitecek ve ev sahibiniz sizi çıkartma ya da şartları daha ağır bir sözleşme imzalatma peşinde değil. Keşke bize de denk gelse bu ev sahipleri.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (27.11.22 11:36:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.