[]

su aleti nereden bulabiliriz?

yaptiracak olsak 1 tane yaptirabilir miyiz? 20x20 sanirim ebati.




 
aynısı olma şartı mı var? nihale bu. ayaklı nihale diye de aratabilirsin. örnek.

www.hepsiburada.com
  • jelly bear  (26.11.22 11:56:55) 
airfryer aparatı sanırım, amazon'a bakabilirsiniz. birçok airfryer için değişik kitler satılıyor.


  • evimin paspasi  (26.11.22 11:57:34) 
yiyecek pisirirken kullanilacak o yuzden araliklarinin daha sık olmaso gerekiyor, mantik ayni ama islev farkli. o yuzden benim gorseldeki gibi bir seye ihtiyacim var. tabii malzemesi de onemli. gidayla temasa uygun celik olmali.


  • in vino veritas  (26.11.22 11:58:55) 
@evimin paspasi, evet airfryer icin gerekiyor amazonda var ama amazon.uk'de buldum o da hem pound hem de gonderim ucreti ve gumrukle urunden pahaliya geliyor :/


  • in vino veritas  (26.11.22 12:01:59) 
Bazı kenarda köşede sobacılar olur. Mangalı için tel yapar. Aklıma onlar geldi


  • kisa  (26.11.22 12:05:09) 
Demirciler çarşısına git. Tel punto makinesi olan herhangi bir demirci yapar bunu.


  • Mirket  (26.11.22 12:12:03) 
hocam suna bir bakin,

www.amazon.com.tr

www.hepsiburada.com
  • evimin paspasi  (26.11.22 12:27:14) 
@evimin paspasi; bunlari gordum ama amazondaki benim icin gereksiz bana bir tek bu izgara lazim diger seylere ihtiyacim yok. hepsiburada'daki de ederinden cok daha pahali gibi bir de onda da sis vs. var bana o da lazim degil tek parca bu koydugum resimdeki gibi bir seye ihtiyacim var sadece.


  • in vino veritas  (26.11.22 14:39:06) 
bu firma ile irtibata geç yaparlar.
www.akturklerisi.com.tr

  • jamswety  (26.11.22 17:32:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.