[]

Şişkinlige kesin olarak iyi gelen şey/ler

Özellikle son on gündür epey dikkat ediyorum, 6dan sonra yemek yemiyorum. Ekmek oldum olası yemem, şimdi makarna ve pilavı da bıraktım. Kahvaltıda sadece meyve y da haslanmis yumurta ile gecistiriyorum. Doktor 3 ilaç yazdı onların çoğu bitti. 10 günde 2 kilo verdim. Zaten kilo vermeye çalışmadığım halde zayifladim.(70kg/174cm) 3-4 gün mutlaka 1 saat yüzüyorum. Tamam bu kadar çabuk sonuç görmek mümkün değil ama karnım hala davul gibi. Şişkinlik ve doygunluk hissediyorum. Tahlil, ultrason dahil her şeye baktırdım bu arada bir şey. Aşırı stresliyim bir takım kalıcı problemler nedeniyle, başka sebep gelmiyor aklıma.

Şimdi akşamları da yeşil cay içiyorum mutlaka. 1-2 bardak. Gündüz birkaç günde bir kefir. Başka ne denemeliyim? Yapıp yüzde yüz ise yaradığını gördüğünüz şeyleri söyleyebilir misiniz? Istesem 20 günde 5 kilo daha veririm yemek yememek çok basit ama zaten zayıfim. Biraz abartıyorum ama top gibi karından nasıl kurtulucam. Her yere yuruyerek gidiyorum bu arada hareketsiz de değilim.


 
Sen zayıflamaya mı çalışıyorsun, glutensiz beslenmeye mi?
Pilavı niye kestin ki?

  • Mirket  (25.11.22 22:53:45) 
Doktor gluten ve süt tüketme bir süre, belki onlardan olabilir dediği için


  • sanguine  (25.11.22 23:07:58) 
Elma şişkinliği alıyor denediniz mi


  • zidan  (25.11.22 23:15:26) 
Aklıma geldi ama yumurtayı da düzenli yemiyorum zaten

Bulgur pilavı ve Makarnayi kast ettim
  • sanguine  (25.11.22 23:20:54) 
Huzursuz bağırsak sendromu olabilir. Ben de glutensiz besleniyorum buğdaya alerjim çıktığı için. Bulgur vs de yemiyorum. Benim kilom da var biraz ama şişkinliğim fena. Bana ibs teşhidi kondu. Belki buraya yönelebilirsiniz.


  • duma duma dum  (25.11.22 23:28:06) 
Rezene, dağ kekigi, nane, zencefil biberiye caylari iyi geliyor. Mümkünse poşet çay değil gerçek bitki olarak demleyin. Yemek araları vs gunde 2 fincan icebilirsiniz


  • deepness  (26.11.22 00:05:48) 
Bloatedness verisine bakarsak başlangıçta 63 denektenn 33'ünde var yüksek lif tüketmeye devam edenlerin tamamında bu problem devam ediyor, lifi azaltan 16 kişiden 5'inde devam ediyor ve lif alımını sıfırlayanların tamamında ortadan kalkıyor.
www.ncbi.nlm.nih.gov

ben 2 yıldır carnivore'um sıfır carb besleniyorum haliyle lif de sıfır. şişkinlik vs. yok kesinlikle. meyvede lif oluyor sen iyi gelsin diye yersin aslında sebebidir belki... lifi sıfırlamayı dene bir süre istersen.
  • konetsu  (26.11.22 01:27:55) 
karahindiba çayı en güçlü ödem söktürücülerdendir. tabii sorun ödem ise.


  • motosiklet burclu adam  (26.11.22 01:33:48) 
beslenmenizdeki şişkinlik yaratan elementleri elediğimizi düşünürsek sonrasında kimyon eklenebilir yiyeceğiniz yemeğe ve rezene tohumu atılabilir ağıza yemek sonrası.


  • evimin paspasi  (26.11.22 12:13:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.