[]

elektrik ya da elektrik panosundan anlayanlara

evdeki elektrik sigortasina baktigimda her sigorta ustunde 15 amper yaziyor, kullanacagim alet de 15 amper.

simdi bu aletten farkli prizlere iki tane taksam, bir sorun olur mu ?

yani bu her priz 15 amper ceker demek mi yoksa, tum ev icin 15 amper demek mi ?

 
@goods

www.stahls.com

alet bu 15 amper diyor ama ?
  • oscar  (25.11.22 21:26:58) 
Farklı prizler aynı sigortaya bağlıysa olmaz, sigorta kaldırmaz. Farklı odalardaysa prizler, farklı sigortalara bağlıdır. O zaman sorun olmayabilir.

Eğer sigorta atarsa bir üst amperde sigorta takarsınız, değiştirirsiniz.

Prizleri söküp bağlantılara ve kablo kesitlerine bakın, eski bir yapıysa kablolar sorun çıkarabilir. Allah korusun yangın vs çıkar kablo kesiti ince ise.
  • John Bloor  (26.11.22 12:48:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.