[]

Kriptolarda neden bu kadar çok hacim var?

Btc günlük hacim 23 milyar dolar, eth 10 milyarlar da falan bir de bu kadar durgunken. Bunlar haricinde çoğunun da 500-700 milyon $ hacmi var. Nerde dönüyor bu kadar para? 7/24 bir piyasa için çok değil mi?

Mesela ripple’ın hacmi ne öyle ya 1,5 milyar en sakin coinlerden biri. Demek ki işlem ya da bişeyler dönüyor değil mi? Mesela solananın altında bi ara çok fazla oyun vardı bi onu biraz anlıyorum ama yine de garip geliyor


 
pandemiden itibaren böyle aslında. basılan fazla paralar, enflatif durumlar sayesinde bir süre kriptoya sirayet etti. ara sıra çıktı fakat hala içeride ciddi yatırımlar var.

kimileri çıkıyor, kimileri batıyor ama sürekli bir oyuncu mevcut.

işlem hacimleri önemli elbette fakat en önemlisi piyasaya USD yani -> bUSD , USDT ve türevlerinde alım olması pozitif bir hareket gösterir. ha tabi coldwallet'dan gelişler de olabilir. whale alert gibi sayfaları takip ederseniz biraz mana kazanıyor.

bu arada işlem hacimleri için bir çoğu tradebot aktivitesi olabiliyor sizi yanıltmasın. ripple'ın balinası çok. çok ocak söndürdü, çok yuva yaptı. ref almayın fazla. yanıltıcı olabilir.

* yukarıda belirttiklerim tamamen kişisel görüşümdür, yanıltıcı olabilir. *
  • kobretti  (26.11.22 02:20:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.