[]

Aldığım tv 2 gün sonra indirime girdi ne yapabilirim

teknosa'dan tv aldım. Sordum da cuma indirim olur mu diye özellikle ama bu fiyatın geçerli olacağını söylediler.
Sabah baktım 1000 TL indirim + 1000 TL'de hediye çeki tanımlanmış.
Ne yapabiliriz?

Müşteri hizmetleri başından savıyor, amazon iade ediyordu böyle durumlarda

 
Böyle durumlarda ısrar edilmesini aşırı mantıksız buluyorum. İki gün önce almışsınız bitmiş, iki gün sonra zam da gelebilir.


  • ruhen hastayim ben  (25.11.22 16:31:39) 
Bütün kataloglara, satış sözleşmelerine falan şu cümlenin yazılma sebebi budur zaten. O sürekli gördüğümüz cümleyi hatırlayalım: "Teknosa fiyatlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar"

Hiçbir firma nerede ne koşulda indirim yapacağını açıklamak zorunda değil maalesef. Ha size cuma indirim gelmez derler. Gerçekten de öyledir bu arada o ürüne indirim tanımlanmaz. Cuma sabah genel müdürlükte derler ki bunu da indirime alalım, fiyat bir anda değişir.

Bir de firma o topa girmez. O zaman 1 gün önce sattığı televizyonun da indirimini karşılaması gerekir. 3 gün önce alan adam da başlar. Bunun kriteri ve sonu yok.

Ha firma zam yaptım ve son 1 hafta içinde TV alanlardan da farkı istiyorum da diyebilir bu mantıkla bakınca.

Yani bir şey çıkmaz ordan.
  • anten  (25.11.22 22:22:08 ~ 22:23:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.