[]

Kredi çekmek için ing mi yoksa enpara mı?

İng'nin faizi daha düşük. Ama bankayla ilgili çok olumsuz yorum var. 15000 liralık kredi için, 6 ay vadeli ödenecek, bu ikisinden hangisi daha uygun olur?




 
Hangisi ucuza veriyorsa o.
Bankayla ilgili olumlu-olumsuz yorum kararınız etkilemesin.
Ama sadece internetten bakarak kredinin ne kadar olduğuna, sizin kaçtan alacağınıza emin olmayın.
Dosya masrafı, sigortası derken ikisinin arasındaki fiyatlar farklı olabilir.

6 ay kısa bir vade, kredi çekmek masraflı olur. Kredi kartınızda limit varsa "Taksitli Nakit Avans" seçeneğinin maliyetiyle de karşılaştırın bankaların verdiği teklifi.
  • michael_knight  (25.11.22 13:01:14) 
Parayı aldıktan sonra taksitleri gününde yatırmaktan başka işiniz olmayacak bankayla. Bankanın olumsuz yorumu olması bu noktada bir şey ifade etmez sizin için. O yüzden hangisi daha uyguna veriyorsa ona bakın direkt.


  • gallienus  (25.11.22 13:12:41) 
Yıllardır gerek kredi kartı gerek kredi için enpara kullanan biri olarak, ing bana çok daha düşük faizli kredi verdi dolayısıyla ing'yi deneyin.


  • mirty  (25.11.22 14:19:18) 
Olumsuz yorumların çoğu köyden kasabaya gidip kredi çekip ödemesi gelince ödemeyip sonra bankanın kendisini aramasını mesaj atmasından şikayetçiler tarafından yazılıyor.

Krediyi aldıktan sonra gününde öde. Ne gibi bir kötülüğü olacak? Banka batar diye dert ediyorsan lehine olur o :d
  • avatar is back  (25.11.22 14:43:57) 
Hangisi menfaatinize geliyorsa ondan çekin Türkiye'de bankacılık sisteminin belli bir standardı var olumsuz yorumlar genelde eksisözlükte bolca örneği bulunan hiçbirşeyi beğenmeyen herşeye muhalif kesim tarafından yapılıyor maalesef bu tarz insanları memnun edemezsiniz.


  • beemaker  (25.11.22 15:51:37) 
kredi hizmetinin ne gibi olumsuz yorumu olabilir ya :d krediyi ödemeyince rencide mi etmişler napmışlar?


  • croswell  (25.11.22 16:13:42) 
Finansbank'a git. Yeni müşterilerine çok uygun faiz oranı uyguluyor.

www.enuygun.com
  • Mirket  (25.11.22 16:28:57) 
12 ay ya da daha asagi vadeler icin kredi kartından taksitli nakit avans cekilir tabi kart limit vs varsa. Faiz indiriminden dolayi bunun faizi 1.35e dusecek. Her bankada aynidir. Bu sekilde halledin bence.


  • xiii  (25.11.22 21:53:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.