[]

Şehir bisikleti önerisi?

Boyum 187cm kg 87 şehir içinde arkaya çocuğu bağlayıp gezdirebileceğim bir bisiklet istiyorum. Bisiklet yarışı izliyorum markalara aşinayım ama şehir içi kullanımda hangi marka iyidir nelere dikkat etmeliyim?

bianchi, kron, carrraro, mosso, lapierre vb. markalar.


 
Şehir bisikletinde önemli olan konforlu ve dik sürüş pozisyonuyla etrafı rahat görebilmek, çocukla birlikte kullanacağın için bu güvenliği de arttırıyor

Yine kadro demirinin alçak olması arkada çocuk varken inip binmeyi kolaylaştırıyor
youtu.be

Benim önerim hollanda tipi kadro, bisan paradise ve carraro modena modellerinden biri, bunların jant büyüklüğü ve kadro boyu senin kilo ve boyuna da uygun, ikisinin de 6 vitesli modelleri var bu az görünse de dişli oranları şehir içi kullanıma uygun

Bu modelleri beğenmezsen yine kadro demiri alçak olan başka şehir bisikleti modellere bak derim
  • freebird5406_2  (25.11.22 11:39:35 ~ 12:27:07) 
52-54 bisan trx al. senle ayni boydayim. 52 kadro kullaniyorum. mercedes gibi bisiklet.


  • alperz  (25.11.22 12:20:40) 
kadro ölçüsünde iç bacak ölçüsüne bakılır.
bike.com.tr
tabi deneyerek almanız en doğrusu.
sele yüksekliği de pedala topukla basıp bacağnız dümdüz olacak şekilde olmalı. yoksa hem performans kaybı hem diz ağrısı yaşarsınız.
  • lazpalle  (25.11.22 13:02:10 ~ 13:02:20) 
Eğer ana amaç çocuk gezdirmekse, bahsedildiği gibi kadro demiri alçak modeller inip binerken çok daha pratik olacaktır.

Hangi şehir olduğunu söylememişsiniz ancak eğer çok yokuşlu bir yer değilse decathlon'da satılan şehir bisikletleri işinizi fazlasıyla görecektir.

Ama ben bisikletle şehirde kendim takılıcam, ara sıra da arkaya çocuğu arkaya koyup gezdiririm ise, o zaman işin rengi değişiyor.

Bütçe belirmediğiniz ve hangi marka iyi diye sorduğunuz için fiyat bağımsız cevap vereceğim. Trek ve Specialized markalarının şehir bisikletleri türünün en iyileridir. Specailized'ın sirrus serisine ya da Trek'in fx serisine ya da bunların ikinci ellerine bakabilirsiniz.

Bisiklete arka bagaj alırken taşıma kapasitesine dikkat edin. Genelde 20kg falan yazar ama o maksimum taşıma kapasitesidir ve o kilolarda sorun çıkar. Alacağınız yer ile konuşarak daha amaca yönelik bagaj almalısınız.

Eğer çok yokuş bir yerde yaşıyorsanız bisikletin ruble ölçüleri önemli. (yokuş için önemli olan ruble ya da aynakol dişli oranlarıdır, vites sayısı değil) Ancak zaten çok yokuşsa arkada çocukla eziyet olur ki bu sevdadan vaz geçin ya da elektrikli modellere bakın derim.
  • thracia  (25.11.22 13:11:05) 
Şehir Aydın Nazilli genelde düz bir ilçe.


  • mikahakkinen  (25.11.22 13:18:56) 
Merhaba, işin uzmanı geldi, geçmiş duyurularıma da bakabilirsiniz. Belirttiğiniz boy ölçülerine göre Large (180-190cm arası) size almanız gerek. Giant Türkiyede çalışıyorum, bir şekilde ulaşın ister kendi ister başka markalara yönlendirebilirim istek ve bütçe dahilinde.


  • mahsus mahal  (26.11.22 08:01:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.