[]

intel macbook pro vs m2 macbook air

selamlar arkadaşlar,
aşağıdaki iki macbook arasında hangisi final cut, adobe programları ve visual studio kullanan biri için daha performanslıdır sizce?

2019 macbook pro 16 inch: 2,6 GHz 6-Core Intel Core i7,16 gb ram

2022 macbook air 13 inch: m2 işlemci, 16 gb ram

aslında intel macbook pro vs m2 macbook air karşılaştırması diye düşünebiliriz. macbook air teknik işler yapılacağı zaman hantal mı kalıyor gerçekten?

 
intel almayın. m2 her türlü döver air falan fark etmez.

m1 max spor
  • do you remember me  (25.11.22 05:48:52) 
m2 döver +1
ben 8 gb bellekli m1 air kullanıyorum, kaymak gibi.

  • orient blue  (25.11.22 05:58:26) 
intel - x86 işlemci kullanmanı gerektiren bir durum yoksa m2 işlemcili macbook'u alıp geçebilirsin. intel mac'lerin pek geleceği yok artık.


  • roket adam  (25.11.22 10:36:21) 
Kesinlikle M2.
M2'lerin en 256 GB SSD'lerindew SSD eskisinden yavaş. 256 GB'lık almayın.

M serisi işlemcilerde Air ile Pro arasındaki fark ancak çok uzun süre ağır işlem yapınca ortaya çıkıyor. Pro'ya para vermeniz gerekeceğini hiç sanmıyorum.
  • michael_knight  (25.11.22 13:08:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.