[]

Yamaç Paraşütü, nerden başlanır, maliyet?

Hemen yarın başlayacağım falan yok ama merak ettim. Misal şu sitede bir eğitimden bahsedilmiş: www.pusuladogasporlari.com
Bu standart bir eğitim midir, her yerde aynı eğitim mi verilir? Bu ya da benzeri bir eğitimin ücreti ne kadardır, en uygunu nerededir? Yamaç paraşütü yapmak için illa kendi ekipmanımız olmalı mıdır(paraşüt, kask vesaire)? Yoksa komşunun paraşütünü kullanabilir miyiz?

Not: Komşuda paraşüt falan olduğundan değil, madem fantezi yapıyorum dibine vurayım dedim*. tenkyu gutbay.

 
ikarus havacilik ( istanbul )
Yer egitimi aliyorsun once, sonra da hoop kuslar misali ama istersen tandemle de atlarsin once. 2 kisilik parasut bu, acemi olan arkada oturuyor. Onlari bir aramani oneririm, isini iyi yapan bi yerdir.

  • pyro clustic flow  (02.11.07 22:32:58) 
İkinize de teşekkürler...
Bu uçuş kulübü sadece Ankara'da mı?
Ben İstanbul'dayım, doğrudan ikarus'a mı gideyim?
  • late viper  (03.11.07 01:20:55) 
@mrtksn: Evet yaa, yıllar önceydi, unutmuşum. 3, 5 saat nat bekleyip sonra da süzülememiştim :s Başlamadan bitmiş bi macera işte ama atlıcam bi ara.

Üniversite olaraktan Boğaziçi'nin uçuş kulübüne de iyi derler ama okul dışından birilerini aldıklarını sanmıyorum ama yine de sormakta fayda var. Üniversite bağlantın yoksa, İkarus diycem tekrardan.
  • pyro clustic flow  (03.11.07 13:37:10) 
eğitim kampı değil,
kulüp fln lazım

bir eğitim ve atlayışa 300 500 ytl fiyat çekiyorlar yoksa..
kulüp de olmalı ki, atlayış eğitimlerin sayısı artsın...

böyle bir yer izmrde bilen varsa ben yarın yazılırım
  • demlikposet  (03.11.07 15:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.