[]

Ne yaparsınız

Kafanızdaki profilde şu da olsun bu da olsun dediğiniz ne varsa eksiksiz karşılayan düzgün biriyle tanıştınız ama hemcinsinizle konuşuyor gibi hissettiniz. Çok uyumlusunuz ama hiç etkilenmediniz.

İlk buluşmada bir şey anlaşılmaz diyip bir kere daha mı buluşursunuz yoksa boşuna vaktini almayayım diyip dürüstçe iletişimi kesmek istediğinizi mi söylersiniz?


 
İçimden gelmiyorsa buluşmam. Böyle şeyler hevesle olur.


  • ruhen hastayim ben  (24.11.22 18:18:33) 
Normalde böyle durumlarda asla ikinci görüşmeyi yapmazdım. Ten uyumuna,tensel çekime, sohbet keyfi ve uyumuna takigim ve çok önemsiyorum. Ama hiçbir şey hissetmedigim hatta sikildigim birinin ısrarıyla üçüncü buluşmada öyle muhteşem şeyler oldu ve hatunun içinden öyle biri çıktı ki bütün iliskilerim bir yana o bir yana oldu. O yüzden kesin konuşmamak ama bir noktada da olmuyorsa uzatmamak gerekir


  • deer hunter  (24.11.22 18:27:11) 
bunun cevabı kişiden kişiye çok değişir. nick'ten dolayı kadın olduğunuzu varsayıyorum.

ben bir erkek olarak kriterlerimin tamamını karşılayan ve hemcinsimle konuşuyormuş gibi hissettiren kadına direkt aşık olurum. çünkü bu demektir ki kendisi hem her beklentime yanıt veriyor hem de karşı cinsle iletişimdeki badaklığımı hissettirmiyor. kaldı ki ben höt höt olmayan ama günümüzün iğrenç tabiriyle "aşko kuşko" da olmayan, sert, maskülen kadınları daha çekici bulan birisiyim.

ha her şeye rağmen ilgi duymadığımı varsayıyoruz diyelim, ben yine de kafamdaki modele uyan birine kesinlikle ikinci şans verirdim. ilk intiba önemlidir elbette ama sonuç olarak ilişkiler yapısı itibariyle zaten monoton şeylerdir. ateşli seks misal elbet önemlidir ilişki için ama haftada 5 saat seks yapacaksan 55 saat geyik muhabbeti veya sıradan şeyler yapacaksın... o yüzden ben devamını getirmek, daha yakından tanımak, şans vermek isterim.

***

bu size çok ters gelebilir çünkü bazı kadınlar da böyle ince, feminen adamları çekici bulurken kimisi daha erkeksi sever. şimdi ikinci türdeki bir kadın için feminen yönü olan bir adamı hoş bulmak hiç kolay değil. o yüzden ben bu şekil geyinirim, siz o şekil geyinirsiniz. özgürlüğü bidir.
  • mark greg sputnik  (24.11.22 18:30:54) 
ilk buluşmada bir şey anlaşılmaz birkaç defa daha görüşürdüm sonra da olmuyorsa dürüstçe söylerdim

Tam kafanızdaki kişi ile karşılaşıp aşık olmama hoşlanamama durumu da var
  • freebird5406_2  (24.11.22 18:33:53) 
karsi taraf hoslandiysa en az ikinci bulusmayi denerdim


  • ala09  (24.11.22 18:55:17) 
Kişiye göre değişir. Mesela benim ilk buluşmada bangır bangır etkilendiğim insan olmadı gibi bişi, öyle baksam kimseyle beraber olamazdım.
Ki aynı şekilde en düzgün ilişkilerim de zamanla tanıyıp etkilendiğim insanlarla olmuştur.

Bana biraz kaçınganlık bahanesi gibi geliyor bu tarz şeylerden dolayı buradan iş çıkmaz demek. Ya da tam tersi, sadece elimi sallasam ellisi diyenler için anlaşılabilir bir durum.
  • Bruce  (25.11.22 00:54:01) 
bu kadar uyuma rağmen etkilenmediysem, ya bir daha buluşmam ya da arkadaş olarak devam etmek isterim herhalde.


  • takunyali kokos  (25.11.22 11:41:28) 
ilk buluşmada karar veremediysem bir şans daha veririm kendime. ama çok fazla uzatım karşı tarafa da ümit vermek istemem.


  • neseli portakal  (25.11.22 12:08:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.