[]

Düşük maliyetle diş bakımı nasıl yapılır?

Dişlerimde tortu var. Tartar da deniyor galiba. Günde 2 kez fırçalıyorum ama sarılık gitmiyor bir türlü.

Düşük maliyetle dişlerime nasıl bakım yaparım çok fazla param yok dişçiye gitsem bir dünya masraf çıkarıcak.


 
devlete git, diş temizliği çok standart bir işlem.


  • gabe h coud  (24.11.22 17:11:50) 
Devlette diş randevusu bulamazsın. Diş hekimliği fakültelerinden 4 veya 5. sınıf öğrencisi bulup onlara yaptıracaksın. Bağdat Caddesi'nde Yeditepe Üniversitesi Diş Hastanesi'nde yaptırıyordum ben zamanında, 90 lira mı ne vermiştim.


  • vedatchilipeppers  (24.11.22 17:15:07) 
İlla ki bir kez diş taşı temizliği yaptıracaksınız. Sonrasında günde iki kez (doğru şekilde) fırçalamayı ve diş ipi kullanmayı alışkanlık haline getireceksiniz.


  • Mirket  (24.11.22 17:30:29) 
discilik bir durum varsa onu evde halledemezsin. senede 1 disci kontrolu, tercihen senede 2 dis temizligi, her gun dis ipi. hepsi ayni anda gerekli. baska seylerden kisip disciye gitmelisin zira eninde sounda illa ki daha buyuk sorun cikacak ve daha pahaliya malolacak.


  • hot potato  (24.11.22 18:05:52 ~ 18:06:44) 
Dişçi şart. Tanıdık dişçiye 500tl vermiştim diş taşı temizliği için. Devlette randevu kovalayın. Özel sigortanız varsa yılda bir kere ücretsiz diş muayenesi dahil olabiliyor.


  • inheritance  (24.11.22 19:34:02) 
@gabe @inheritance

Diş randevularına baktım da erken tarihlerde var ama bildiğimiz hastanede diş hekimligine randevu alıyorum degil mi ? Hiç gitmedim o yüzden soruyorum ve oraya gidince doktora dişlerimi temizletmek mi istiyorum diyeceğim yani neden geldin diye soracak ya ?
  • sassot  (24.11.22 20:18:20) 
Bence temizlik yaptırdıktan sonra elektrikli diş fırçalarından alın. Bir daha tartar olmayacaktır. Ha fırça alırken de pahalılarına bakmaya da gerek yok. En uygun fiyatlı elektrikli diş fırçasından alın yeterli. Pilliler değil ama şarjlıları tavsiye ederim. İndirim kovalayıp diş fırçası kafalarını da ucuza alabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Ha tabi ne yaparsanız yapın dişler beyazlamıyor. Ona çare henüz yok. Yurt dışında diş beyazlatan bantlar var ama bizim ülkemizde satışları yasak.
  • kurbanlik koyun  (24.11.22 21:52:39) 
Devlette ücretsiz ve randevu bulursunuz mmuhakkak.


  • beemaker  (25.11.22 00:05:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.