[]

Peki ya bu?

Sorunlarım peş peşe geliyor. Trendyol'dan indirimde bir lenovo laptop aldım. Yine video ile kutu açılışı yaptım her ihtimale karşın. Bunun da ekranında minik bir çizik çıktı. Ürün freedos, o yüzden başka işlevlerinde sorun var mı bilmiyorum, muhtemelen yoktur ama dipnot olarak geçeyim.

Soru şöyle: Bildiğim kadarıyla trendyol'da değişim yok, iade + yeniden sipariş var. Şu anki fiyatı 3-4 bin TL artmış. Dolayısıyla böyle fazladan para vermek istemiyorum. Satıcı Trendyol bu arada. O yüzden sizin de fikrinizi alayım dedim. Sizce bu çizik için uğraşmaya ve ekstra para vermeye değer mi? Yoksa kalsın mı?

www.hizliresim.com

 
Yani muhtemelen kontrol etmişsinizdir tabi ama yine de yazmak istedim. Koruyucu jelatin vs olabilir mi, çizik o jelatinin üstünde olabilir mi?
Bir ekran için çok desenli bir zemin gibi görünüyor. O yüzden aklıma bu geldi.

  • gallienus  (24.11.22 12:19:22) 
Maalesef koruyucu film yok. Ekranın öyle görünmesi ışıktan ya da toz parçaçıklarından olabilir. İki tane daha ekliyorum fikir vermesi için:

www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
  • henchman  (24.11.22 12:25:08 ~ 12:25:30) 
Ayıplı malsa değiştirmeleri gerekmez mi? Yani keyiften değiştirme talep etmiyorsunuz


  • kuehles blondes  (24.11.22 12:33:25) 
Daha önce iade yapmak istediğimde prosedürün bu şekilde olduğunu söylemişlerdi diye hatırlıyorum. Yani, iade ediyoruz, parayı geri veriyorlar, sonra yeniden sipariş veriyoruz şeklinde.

Gelgelelim, ürünün fiyatı aynı değil ve ben fark vermek istemiyorum haliyle. Bir arayayım.
  • henchman  (24.11.22 12:36:10 ~ 12:58:52) 
Şimdi tekrar aradım. Sistem nu şekilde işliyor teyit ettiler. Diyorlar ki:


Servise götürün
Servis değişim iade raporu versin
Raporu bizimle paylaşın
Bize ürünü iade edin
Paranızı geri verelim
Üzerinde de özür mahiyetinde kupon tanımlayalım LAKİN kupon miktarına ilişkin net bir bilgi ellerinde yokmuş, yani fiyat farkını telafi edeceğine dair güvence vermiyorlar.
Param hesabıma geçince tekrar sipariş verebilirmişim.
  • henchman  (24.11.22 12:59:13 ~ 19:19:48) 
Bu çizik bana üzücü bir çizik gibi geldi. Yani ekran demekki açılmış kapanmış, darbeye maruz kalmış vs.

Her türlü kullanılmış malı iade edeceksiniz sonuçta. Çünkü servis verecek bu raporuz size. Direk ben vazgeçtim diyip gönderemiyorsunuz. O zaman windows yüklemeniz de sorun olmaz.

Ben sizin yerinizde olsam windowsu kurup bakarım ekranda bir darbe emaresi var mı, ölü piksel etc.
Eğer her şey yolundaysa çiziği umursamam.
Ama eğer windowsu kurduktan sonra içime sinmeyen bir şeyler kalırsa o zaman götürüp servise iade değişim belgesi alırım.
  • zimbirik  (24.11.22 13:01:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.