[]

Dünya Kupası Günde 4 maç?

Eskiden dünya kupasında ilk günlerde sanki günde en fazla 2 maç bilemedin 3 maç yapılırdı sanki. Şimdi günde 4 maç yapılıyor.

neden acaba?


 
sanıyorum ki liglere verilen arayı çok uzatmamak için.


  • onurrrrr  (23.11.22 18:21:06) 
nerem dogru ki durumu var, cl maclari vs de dengesiz oldu bu sene, fikstur sikisik, christmas haftasina zaten dokunamaz, tam 1 hafta birakmislar 18inde finali koymuslar, kisin dunya kupasi yaparsan olacagi bu, bu arada 2018'de de grup asamasinda 1 gune 4 mac denk geldigi olmus yani


  • speedy  (23.11.22 18:30:04 ~ 18:38:22) 
önceki senelerde de günde 3 ila 4 maç oluyordu. farklı olarak bu sene organizasyon süresi bir kaç gün daha kısa ve boş gün sayısı da önceki senelerden daha az. o yüzden grup aşaması açılış hariç her gün 4 maç şeklinde. bunun dışında çok da bir fark yok önceki senelere göre.

2022: digitalhub.fifa.com
2018: digitalhub.fifa.com
2014: www.product-reviews.net
  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (23.11.22 18:33:22) 
turnuva süresi daha az bu sefer. sebeplerini speedy açıklamış. o yüzden. normalde standardı dediğin gibi üç maçtır grup aşaması için.


  • mark greg sputnik  (23.11.22 18:33:42) 
grup aşamalarında günce 3 maç olurdu eskiden.
sadece grup aşamasının son maçlarında günde 4 maç olurdu. böyle aynı gruptaki maçlar aynı saatte başlar eş zamanlı oynanırdı.

bu sene en başından beri grup aşamasında günde 4 maç oluyor. ufak bir hızlandırma söz konusu yani. bence daha iyi oldu. grup maçları zaten en keyifsiz maçlar.
  • abelardo  (23.11.22 20:38:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.