[]

Eskişehir'de nerede kalınır?

Merhaba, ilk kez gideceğim, 2 günlük bir gezi düşündük. Nehrin ne tarafı daha merkezi? Kanatlı alışveriş merkezi mi, yoksa Papagan çig börekçinin oldugu taraf mı? Bebek arabasıyla gezecegiz, yokuş vs bir bölge olmasın istiyorum.




 
eskişehir küçük bir yer, kanatlı da papağan da merkezi yürüyerek 10 dk arası. bence merkezi olarak garın yanındaki ibis otelde kalabilirsiniz. veya o çevrede bir yerde, yürüyerek doktorlar kanatlı hamamyolu haller ( direkt yanı diyebiliriz, ünlü tatlıcı mazlumlar burada ) gibi yerler düzayak. odunpazarı, şelalepark, şato vs için taksi yapabilirsiniz.

ps: eskişehirden ayrılalı yıllar oldu sadece arada bir gelip gidiyorum daha güncel yorumlar gelir belki sadece güncel tavsiyem olarak kasaba adlı alışveriş yerleşkesinde abra bar adlı mekanı deneyebilirsiniz. ( farklı bişey yapmak isterseniz) en son geldiğimde karidesli kumpirini yedim ve beğendim tatlış bir mekan olmuş.
  • tuborg yesili  (23.11.22 14:37:58) 
odunpazarındaki diyecektim ancak bebek arabası için zor biz de zorlandık. grande arte otel esparkın yanında her yere yürüme mesafesi. ayrıca otelin altında çok güzel bir pastane var.hallerin yanında. odunpazarı ve sazovaya araçla gitmeniz lazım. omm ve balmumu müzesine bebek arabası alınmıyor.

kanatlı merkez. zaten eskişehir merkez çok büyük değil.
  • mikahakkinen  (23.11.22 15:25:27) 
OMM'ye bebek arabası almıyorlar mı?:((( şu an yıkıldım.


  • honfleur  (23.11.22 15:29:12) 
OMM girisine birakiyorsunuz bebek arabasini, cikista ayni yerden aliyorsunuz


  • sweetoffice  (23.11.22 16:17:32) 
espark civarını öneririm. zaten eskişeirde odunpazarı her yer dümdüz. hamamyolu (sizin papağan .iğbörek civarı dediğiniz yer) ve doktorlar caddesi (kanatlı civarı) eski yerleşim yeri olduğundan ben olsam otel olarak o bölgeyi oteller de eski olacağından tercih etmezdim.
kuzenler eskişehire gittiklerinde modernity otelde kalmışlardı. ben de bi uğramıştım, gayet güzel ve temizdi. otoparkı vardı, bebek arabası fln hiç sorun olmadı.

  • sirkelimon  (23.11.22 16:56:54 ~ 16:57:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.