[]

İndirimde neler alacaksınız

Ben gap’ten iki sweatle açılış yaptım 1100 lira verdim. Kazıklandım sanki.




 
Adidas’tan ve skechers’tan ayakkabilar, esofman, kedime tirmanma platformu, xiaomi airfryer, kozmetik urunu ve sampuan stogu aldim.

Daha da aklimda bisiler var ama bakalim. Dolarin firlamasi korkutuyor.

1100 fazla degilmis gap’in fiyatlarina gore bu arada.
  • mor oje  (22.11.22 21:52:17) 
Adidas girdi öi indireme yaw ben de alıcaktım


  • regina phalange  (22.11.22 21:53:33) 
İndirime inanmıyorum ama kulaklık alabilirim.


  • dissendium  (22.11.22 22:14:46) 
Ben ihtiyaç stokluyorum genelde. Yüz kremi, güneş kremi, şampuan vs gibi kozmetik aldım hep. Glamglow kremim 680den 320ye düşmüş mesela iki tane aldım. La roche, avene, biodermadan bir şeyler aldım. Dükkan gibi oldu ev. Bir senelik stok var. Muhteşem indirimlerden almadım 50-60 lira falan düştü genelde ama toplu aldığım ve seneye daha pahalı olacağı için çok takmadım.

Asıl indirimli kıyafetler için asos bekliyorum. 11.11 indiriminde 780 liraya gümrük dahil deri ted baker çanta ve 1300e moschino çanta aldım. Kozmetik yasağı ve 150 euro sınırı olmasa neler alacağım da neyse.
  • jazzabel  (22.11.22 22:28:29) 
@regina dun girdi sitesinde, bazi urunler cabuk tukendi ama bir bak yine de vardir bisiler


  • mor oje  (22.11.22 22:33:21) 
Krem,şampuan vs gibi şeyler alıp stokluyorum. Şuan çok indirim olmasa da "süper cuma,übercuma" indirimi yaptık deyip sonra zam yaparlar belki diye şimdiden alayım dedim


  • yazdonumu  (23.11.22 08:41:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.