[]

Mouse ve Klavyenin dzzzzttt sesine yol açması

creative sound blaster live 5.1 ses kartı + creative inspire 6.1 speaker var.

işlemci p4 2.4, 512mb ram, asus p4s8x anakart.

mouse'u oynattığımda dzzzzt dzzzzttt diye ses geliyor, hele sub wooferın sesi açıksa deli ediyor adamı. aynı şekilde ses açıkken klavyede her duşa bastığımda da pıt pıt bıt bıt diye ses geliyor. derdi ne bu bilgisayarın ?

 
bence o sesi sev... elektronik devrelerinin içinde gezen elektrikten gelen bir ses gibi pencere minimize, maximize ederken de çıkıyor dimi... bana da oluyordu çok güzel geliyordu bana o :) deli olma bilgisayarının devrelerinin çalıştığını gösterir sev onu.


  • huzursuz  (02.11.07 21:10:20) 
iş gereği devreleri ve bilgisayarı oldukça seviyorum ama :P evet evet pencereleri simge durumuna küçültürken de o ses geliyor. ram mi yetersiz acaba ? xp kurulu.


  • kimlanbu  (02.11.07 21:17:20) 
Abi ses özelliklerinden dalga ve yanılmıyorsam giriş seslerini kısabildiğin kadar kıs. Dip gültüsü denen şey midir, ses çok açık olduğundan mıdır nedir oluyo öyle.


  • colonizer  (03.11.07 02:14:53) 
laptopta olmuyor gerçekten ben kablolardan şüphelendim gittim double shielded hama kablo falan aldım ama nafile.


  • ozdek  (03.11.07 08:06:01) 
klavye ve mouse kablosuz ise kasaya takılı olan alıcıyı hoparlörlerden uzaklaştır.


  • kibritsuyu  (03.11.07 08:57:58) 
mikrofon ve line girişlerini bir kapat öyle dene. bende düzelmişti.


  • darknum  (03.11.07 11:01:29) 
bende cd romun dönme sesi geliyor hoparlörden,beterin beteri var :p


  • sourlemonade  (03.11.07 13:23:13) 
mouse ve klavye kablolu, bütün sesleri kapamak başımız ağrıyınca kafamızı kesmek gibi bir şey :) sorun hala devam ediyor, cevaplar için teşekkürler.


  • kimlanbu  (03.11.07 16:50:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.